Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a Simson s51-esem baja?

Mi lehet a Simson s51-esem baja?

Figyelt kérdés

Nem tudok rájönni mi a baja a simsonom-nak. :S berugom.. elindul ha nem húzok neki gázt megáll.. nincs alapjárat, de ha nyél gázra húzom elkezd fulladni :S felpörögne de nem tud :| mondjon valaki okosat!:D

UI: Babetagyújtásos!

gyertya csere volt, karbi csere megvolt, suberen állítottam, gyújtás helyén van, alapjárat-i csavar nincs rajta :)

2014. máj. 12. 18:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%
Az ugye alap hogy a benzinszint ott van ahol lenni kell neki?!
2014. máj. 12. 19:35
 12/21 A kérdező kommentje:

akkor az üresjárati csavart teljesen be és 3 fordulatot ki? :)

mert csak az az egy csavan rajta

2014. máj. 12. 19:37
 13/21 A kérdező kommentje:
igen az úszó szint bevan állítva. már mindent megnéztem.. de valami felett elsiklottam :|
2014. máj. 12. 19:40
 14/21 anonim ***** válasza:
Khm.. A kis csavaron elöl, ami a "lyukban" van azon kell kitekerni 3-at, arra gondoltál te is, ugye?
2014. máj. 12. 19:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Állj, mi az hogy csak 1 csavar van rajta?
2014. máj. 12. 19:46
 16/21 A kérdező kommentje:

én olyat nem látok a képen :O

sorry ez a karbi ujj nekem :s

2014. máj. 12. 19:59
 17/21 anonim ***** válasza:

Új az a karbi? Ha igen akkor le van dugózva.

[link]

2014. máj. 12. 20:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Na mennem kell, ha valami nem megy akkor írj privátot, de már csak holnap tudok rá válaszolni.
2014. máj. 12. 20:08
 19/21 A kérdező kommentje:

igen ag levan dugozva. ez a karbi. másik simsonrol van :) azon tökéletesen ment. szóval nem hinném hogy a karbival van a gond :) de aztán lehet, de holnap még megnézem. a gyùjtást beállítom újra aztán jön A karbi és meglátjuk milessz :D

köszi a válaszokat :)

2014. máj. 12. 22:32
 20/21 kata kata ***** válasza:
9# " kata kata: Nem jól mondod, ne zavard össze a srácot." Nos ha nekem ez nem is sikerült,de te rendesen bevitted az erdőbe! Így tovább. Kérdező,ha mindent tudsz akkor miért nem oldod meg magad?! Mindenféle össze kukázott karburátort fel teszel ("másik motoron működött")és csodálkozol,hogy valami nem gömbölyű!? Sok sikert!
2014. máj. 13. 05:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!