Derbi Senda 50, CPI SM, vagy Rieju rr?
Sziasztok!
14 éves vagyok, most csinálom az AM jogsimat. Eddig sikerült minden, van még 1-2 hetem a sikeres jogositvanyig. Endurot szeretnék venni, (bár inkább a versenymotorokat szeretem, de ezek az 50-es kategoriaban nem előnyösen, és nincs is annyi pénzem. ) Úgy 120-140.000 Ft-om van rá. Nagyon tetszik a CPI Sm típusú motor, de nem tudom , hogy milyen a teljesítménye. Csak a Derbirol van tapasztalatom, nagyon tetszik. A Rieju pedig nem lopta be magat annyira a szivembe. Az érdekelne , hogy ezek közül melyiket válasszam , melyik a legjobb , leggyorsabb, legmegbízhatóbb, legjobb fogyasztású? Nem kerdezem , hogy melyik a legszebb. mert szerintem a CPI a legszebb , de nem mindegy a teljesitmenye. Megköszönném , ha tudnátok véleményt mondani a Cpirol. válaszokat elore is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Jó pár hónapja vettem egy Aprilia RX-et , megcsinltattam rajta néhány dolgot (gáz-kuplung bowden csere, elektronika normálisan, stb ) és most majdnem hogy tökéletesen működik, ajánlom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!