Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Derbi Senda 50, CPI SM, vagy...

Derbi Senda 50, CPI SM, vagy Rieju rr?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves vagyok, most csinálom az AM jogsimat. Eddig sikerült minden, van még 1-2 hetem a sikeres jogositvanyig. Endurot szeretnék venni, (bár inkább a versenymotorokat szeretem, de ezek az 50-es kategoriaban nem előnyösen, és nincs is annyi pénzem. ) Úgy 120-140.000 Ft-om van rá. Nagyon tetszik a CPI Sm típusú motor, de nem tudom , hogy milyen a teljesítménye. Csak a Derbirol van tapasztalatom, nagyon tetszik. A Rieju pedig nem lopta be magat annyira a szivembe. Az érdekelne , hogy ezek közül melyiket válasszam , melyik a legjobb , leggyorsabb, legmegbízhatóbb, legjobb fogyasztású? Nem kerdezem , hogy melyik a legszebb. mert szerintem a CPI a legszebb , de nem mindegy a teljesitmenye. Megköszönném , ha tudnátok véleményt mondani a Cpirol. válaszokat elore is köszönöm!

2014. máj. 12. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
régebben a derbikben saját fejlesztésű motor volt, újabban már a derbi is az AM6-os minarellit használja, így motorikusan a felsorolt összes gép 100%-osan ugyanaz, sőt az aprilia és a yamaha is ugyanezt a blokkot használja... válaszd azt amelyik a legjobban tetszik, motor szempontból teljesen ugyanaz mindegyik...
2014. máj. 13. 00:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem CPI SM 50 em van. Nagyon jó kis gép! :)
2014. júl. 1. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Senda x-treme-m van , 2 év alatt még semmitse kellet benne cserélnem!:) csak tankolom , meg jó olaj és ennyi. fékbetéteket cserélem minden szezon elején , lánc csere is volt , de ennyi :) soha semmi bajom vele, és 96 a vége gps- szerint :) és a dombokon se kell 1 be tennem :D szerintem sendát vegyél!:)
2014. aug. 25. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Jó pár hónapja vettem egy Aprilia RX-et , megcsinltattam rajta néhány dolgot (gáz-kuplung bowden csere, elektronika normálisan, stb ) és most majdnem hogy tökéletesen működik, ajánlom mindenkinek.

2014. aug. 26. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!