Tudtom szerint már nincs rutinpálya(bár valahol van) és rutin vizsga sem... kb első -második óra után..
2014. máj. 16. 21:11
2/14 Mays válasza:
Nekem az elso rutin oram egy parkoloban volt ahonnan par kor utan vissza kellett vinnem az autot az az iskolahoz, tehat forgalomban volt....lehet foglalt volt a rutinpalya???
2014. máj. 16. 21:26
3/14 Beviz Elek válasza:
Nekem még kellett rutinvizsgáznom.
A pályán az oktató ment egy kört, megmutatta a feladatokat. Utána mindent végigcsináltam 3x, majd mondta hogy mehetünk a városba mert megy a dolog.
5-6 òra "rutinozàs" után vizsga, még 10 óra és forgalmi.
2014. máj. 16. 21:28
4/14 anonim válasza:
Kb. úgy történt, mint Eleknél.
Az okotató megkérdezte vezettem-e már, az igenlő válaszra megmutatta a rutinpályát. Mikor végigcsináltam pár beállást, kivitt a forgalomba. Csepelről elvittem a Klinikákhoz, ott kitett, majd mondta, hogy értesít mikor vizsgázom. Vizsga előtti reggelen végigjártuk a forgalmi vizsga útvonalát, aztán levizsgáztam. Persze a 30 órát aláírtam neki...
Persze ez még 1986-ban volt, így elévült már.
2014. máj. 16. 22:13
5/14 anonim válasza:
Tőlem is megkérdezték, hogy vezettem már? Igen. Akkor menjünk a rutinpályára, és elgurultam a Skoda 120-szal az autósiskolától a rutinpályáig :D
2014. máj. 16. 22:50
6/14 qqcska123 válasza:
Első vezetési órámon egy kicsit köröztünk a rutinpályán, majd jobbra index és irány a forgalom. Árpád-híd pesti hídfő, csúcsforgalom idején...
De ez már nem ma volt...
2014. máj. 16. 23:44
7/14 Zsebvirág válasza:
Én már a 2. órámon vezettem forgalomba úgy, hogy az oktatóval vezettem életemben először. De én már az új rendszerben tettem le a jogsit.
2014. máj. 17. 01:28
8/14 anonim válasza:
Ahogy letettem a rutin-vizsgát. Már nem emlékszem hogy annó mennyi volt a kötelező óraszám a rutin pályán.
2014. máj. 17. 08:41
9/14 anonim válasza:
10 óra volt a kötelező asszem.
2014. máj. 17. 18:11
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én még a 6 óra után is rutinpályán vezetek.:( Ez nem gáz? Az oktatóm szerint nem, és jól haladok, de a többiek már rég forgalomban vezetnek. Volt már valaki hasonló helyzetben?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!