Hol lehet luxus autót bérelni úgy hogy nem ül melletted senki és kb 2-3 napig nálad lehet?
Itt bérelhetsz, olvasd el a napi bérlést: 3MFt kaukció + 330e Ft + ÁFA / nap, 80km megtett távolság túllépése esetén további díjak fizetendő, tehát 3 napra ez cirka 1 MFt + kaukció.
Ha ennyi pénzed van bérlésre, akkor már egy használt Ferrarit is tudsz venni, egy 10 éves Modena 14MFt, egy 96os GTS-t már 10MFt alatt vesztegetnek a használt autó weboldalon.
#2:
Van aki ezért fizet?
:(
U.i: Elolvasod, hogy kaució, aztán többször is leírod, hogy "kaukció". Gondoltam szólok, hogy a piros hullámvonal nem sorminta a szó alatt!
:D
Én se fizetnék érte, de van ilyen lehetőség. A kauciót valóban elírtam, köszönöm a helyreigazítást.
A hullámvonal a stilisztikai hibákat sem jelzi, helyesen: "Van, aki ezért fizet?"
Mit és a flancolás egy Lambóval, ha 3 nap múlva meg úgyis csak busszal mész be?
Nem leszólni akarlak, csak hát izé...
Akkor inkább bérelj egy Limót, abba belefér néhány évfolyamtársad is, meg a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!