Be lehet építeni egy szervós kormányművet nem szervós autóba, úgy hogy a kormánymű szervója ki lenne iktatva?
Figyelt kérdés
Adott egy autó (mitsubishi galant 1989). Nem szervós. Muszály kicserélni benne a kormányművet, de újat nem vennék, mert nem érné meg. Találtam hozzá egy bontottat pont ugyan azzal az évjárattal, csak azzak az a baj, hogy szervós. Kérdésem az lenne, hogy belehet e rakni ezt a szervós kormányművet úgy, hogy nem akarom át alakítani a kocsit szervóssá, tehát nem lenne be kötve a kormánymű szervós része sehova? Azaz úgy lenne használva, mintha nem szervós lenne.2014. aug. 13. 00:11
1/2 anonim válasza:
Bizonyára be lehet építeni, csak szerintem nem túl jó ötlet, mert a szervós kormányműnek általában kisebb az áttétele, így kicsit nehéz lesz lassú menetben kormányozni.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszod.
2014. aug. 13. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!