Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pajero vagy L200?

Pajero vagy L200?

Figyelt kérdés
Tudom nem teljesen ugyan az a kategória a két autó. Elsősorban családiautót keresünk, ami nagy és tágas, hátul pakolható. Mindenképpen fontos a minimális terepbírás, mert a családban több tanya is van ahova gyakorta szoktunk menni, oda szállítani, elszállítani. (Eddig erre a célra egy uaz volt, de sajnos végleg megadta magát, meg az uaz csomagtere valamint terepszeretete sem volt teljesen kihasználva). Ezen igényekhez viszonyítva melyik autó lenne a megfelelőbb? Bevallom őszintén, jobban hajlok az L200 felé, de talán a pajero nem annyira munkagép kinézetű és kényelmesebb.
2014. okt. 5. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát az L200 alapból nem jó családi autónak.

De amúgy is én azt mondom, hogy a Pajeronak nincs ellenfele terepen. Úgyhogy rá szavazok. Ja, és belül tényleg nagyon kényelmes, egy fullosabb példányban mindent megtalálsz.

2014. okt. 5. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Családi autónak az 5 ajtós Pajero tökéletesen megfelelne. Az L200-ast én csak akkor választanám, ha sok cuccot kell szállítani és olyat, amihez a plató célszerűbb. Pl. tüzi fa, építőanyag, stb..
2014. okt. 5. 11:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Szállítani a megtermelt gyümölcsöket, zöldségeket szoktuk a terep annyira nem kemény, nyáron, száraz időben egy átlagos személyautóval is könnyen megközelíthető, de latyakban akadt már el tesóm a focusával.
2014. okt. 5. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát aZ 5 ajtós Pajeróból ha kiszeded az üléseket, majdnem annyi cucc fér bele, mint egy kisbuszba. Ha a Focusba befértek a cuccok, akkor a Pajeroba is befog, anélkül hogy kiszednéd az ülést.
2014. okt. 5. 12:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem, a focusba nem fértek be, említettem hogy volt egy uazunk mindig azzal szállítottuk a dolgokat...
2014. okt. 5. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Az L200-as tényleg elsősorban munkagépnek készült, így ha napi szinten kéne vele tanyán szállítanod, egyértelműen azt javasolnám, de a te esetedben elég a Pajero. Kényelmesebb az utastere, ugyanakkor szállításra is tökéletesen alkalmas. (Annak ellenére mondom ezt, hogy 2005-ös évjáratú L200-asom van és 5 évig családi autóként is használtuk...
2014. nov. 6. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!