Na akkor most melyiket (motorok)?
Figyelt kérdés
Motrot vennek de mire azt hiszem eldontottem mindig meggondolom magam.Rengeteget olvastam a motorokrol de nem tudok donteni.Szoval a "versenyzok"
Yamaha xvs 1300 dragstar classic
kawasaki 1500 mean streak vagy vulcan classic
suzuki VL 1500 intruder
Szoval ez az en nagy dilemmam.
esetleg tapasztalat vagy egy ket jotanacs?
Elso motorom lenne.1300 ccm alatti nem erdekel mivel v2-es motort nem vennek 1000 ccm alat(nem sportmotor)
Koszonom a megtisztelo valaszokat!!!
2014. okt. 29. 20:48
3/3 anonim válasza:
Nem vagyok csopperes, de első motornak mindenképpen azt venném, amelyiket a legolcsóbb javíttatni. Tudom, hogy ennek a megközelítésnek nincs romantikus aspektusa, de nem mindegy, hogy a tanulókm-ek hibáiért mennyit fizetsz... + marad pénzed vezetéstechnikai tanfolyamokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!