Sajnos az Ülés alatti matrica lekopott. Azt mondta az előző tulaj hogy fogalma sincs hányas évjárat. A Felniken találtam egy 03-as számot amiből a 2003-as évjáratra következtettem. Hol lehet még évjáratot nézni vagy a felnin lévő szám az igazat mond?
sárvédők belső részén, amúgy nincs semmi jelentősége mikori... 2 váz van, a régi és az új, és 2 féle blokk, a régi derbi és az új minarelli, oszt' ennyi...
asszem 2002-től gyárották az új vázzal, és 2006-tól kapott minarelli am6 blokkot, 2006-ig az új vázban is a régi derbi blokkot tették
2015. szept. 17. 00:33
2/9 A kérdező kommentje:
Hogyan tudom megállapítani hogy régi vagy új blokkal szerelt a Derbim?
2015. szept. 17. 07:44
3/9 anonim válasza:
ha a berúgókar felől nézed a blokkot, a derbi blokkban felül van a vízpumpa, és alatta az olajpumpa...
a minarelli blokkon pont fordítva, ott felül van az olajpumpa, és alatta a vízpumpa
Elsőre nincs sok különbség, de ha jobban megnézed, a kuplung kinyomó rúd a derbi blokknál sokkal jobban kidomborodik a deknin, és a víz és olajpumpa fordítva van, ez látszik a vízcsövekből is
a debi blokk vízpumpájából 2 cső jön ki, míg az am6-ból csak 1, azért, mert a másik vízcsatorna a blokkon belül megy
2015. szept. 17. 12:53
5/9 A kérdező kommentje:
az enyém a régi blokkal szerelt
2015. szept. 17. 12:55
6/9 kori10 válasza:
Nem ertem miért nem értik meg az emberek hogy a derbikbe SOHA nem raktak minarelli blokkot (legalábbis a sendakba tuti nem) van a régi blokk (EBS) 2006-ig ez volt benne. Utana új blokkal (D50B0) szerelik őket egészen a mai napig...
2015. szept. 17. 15:46
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem a régi blokk van. Az is jó azért? Mondjuk több mint 30.000km van benne.
2015. szept. 17. 21:24
8/9 A kérdező kommentje:
Persze már vagy 3x fel lett újítva a blokk. Eredeti alkatrészekkel nem menne el ennyit.
2015. szept. 17. 21:25
9/9 motoros0001 válasza:
kori10 EBS és EBE között van különbség? Ha van mi? Mert nézegettem főtengelyeket és van ahol csak EBE van írva hogy ahhoz jó de van ahol EBE/EBS. És tanácstalan vagyok melyiket rendeljem meg bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!