Simson SR-50. Hogy cseréljek hátsó kereket?
Figyelt kérdés
Defektet kaptam, úgyhogy ki kéne vennem a hátsó kereket. A probléma az, hogy ugyan a tengelyről az anya lejött, de maga a tengely meg se mozdul. Adtam neki WD-40-et, izzítottuk, de semmi. Hogy tudnám leszedni? Felőlem ketté is törhet közben a tengely, majd veszek másikat, de így használhatatlan. Essek neki flexszel?2015. dec. 3. 12:52
1/4 anonim válasza:
Mi a szakmád?
Motorszerelő? Ha nem akkor minek tákolod?
Nem értem milyen anyát szedtél le, mert nem kell semmi anyát leszedni a defekthez!
Sok sikert kókány maki!
2/4 anonim válasza:
Jááj. Az nem átmenő tengely. A bal oldalit kell kitekerni... A jobbat meg húzd vissza.
3/4 A kérdező kommentje:
[link] Mondjuk ennek a végén van az anya? Tudod, gumi cserénél ki kell ám venni a kereket. Nem az a baj, hogy nem tudom mi ez, vagy hogy kell szétszedni. Az a bajom, hogy akitől vettem azt marhára nem érdekelte az állapota, le volt festve rajta minden (gondolok itt a csavarokra) és összerohadt az egész. Egyébként fémipari szakmám van, ha már ennyire érdekel.
2015. dec. 3. 14:36
4/4 anonim válasza:
[link] ebből talán megérted és rájössz mekkora fa szságot csinálsz. még egy tanács, ha rakod vissza a láncfeszítővel normálisan feszítsd meg a láncot 2-3cm mozoghat, miután ezzel meg vagy a másikat hozzá kell igazítani, mert különben szánt a kerék ferdén áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!