Csöpögő hűtőt mivel ragasszam be? Vagy mit oehet tenni vele?
Figyelt kérdés
Tehát autó hűtőről van szó.
A hűtő bal oldalán van műanyag része. Valószínűleg bakelit lehet. Hajszál repedés van rajta.
Öntöttem már bele tömítő folyadékot. Nem sokáig volt jó, raktam bele tömítő port. Nem sokáig volt jó.
Próbáltam melegítgetni aztán saját anyagával egybe olvasztani, de nem.járt sikerrel, más anyagot is próbáltam bele olvasztani, ragasztót kentem rá stb stb.. Rengeteg próbálkozáson van túl..
Milyen ötlet lehetne még?
2016. márc. 14. 11:58
1/6 anonim 

válasza:

Ha az oldala sima ahol a repedés van, akkor betudod ragasztani öntapadós, hőálló alumínium szalaggal.
Barkácsboltban kapható tekercsben.
2/6 anonim 

válasza:

Elég barbár megoldás,de mikor üzemmeleg a víz és nyitva van a termosztát,vedd le a hűtő kupakját és üss bele egy tojást!Ha megvan tarts egy kis gázt kb 1 percig utana meg csak hagy alapjáraton ketyegni még kicsit!Probléma megoldva!Nem lesz örökéletű de egy jó darabig bírja!
3/6 vatafak 

válasza:

ne adj isten egy új hűtő esetleg, vagy bontott?
4/6 anonim 

válasza:

Új hűtő.
Ragasztószalag? Tojás? WTF??
5/6 anonim 

válasza:

Lehet kapni autósboltban nagyobb benzinkutakon hütötömítö adalékot! Nem drága és aprobb szivárgásokat tökéletesen eltömitt!
6/6 A kérdező kommentje:
Aha. Hát mint írtam kétféle hotőtömítő adalék is ki lett próbálva. Tojás se jobb szerintem mint az adalék. Csak még jó büdös lesz esetleg. Nem sík felületen van a repedés hanem olyasmi mintha egy cső volna a végén ugye. Aztán az ott hengeres.
2016. márc. 14. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!