Féktárcsa szabályozás?
Szfehérvár, Veszprém, Siófok környékén hol szabályoznak fel úgy féktárcsát, hogy nem veszik le az autóról?
Ill. milyen árban csinálják a 2 első tárcsa szabályozását?

A normális felszabályozáshoz le kell venni, ha fent akarod hagyni, akkor maximum a peremet lehet eltávolítani flexszel, de ez elég házibarkács stílus, otthon is megcsinálhatod.
Miért baj ha leveszik?

Van ilyen amit ír a kérdező.
Elég drága holmi, így a szabályozás is drágább.
Előnye csak az hogy nem kell levenni a tárcsákat, az meg nem nagy dolog.
Én is esztergályos műhelyben csináltatom. Az is tökéletes.
A jelenség oka ott van a linkben.
8000 km alatt 2*2 új tárcsa ment tönkre.
Kerüljük a flexeléseket, meg, hogy nem nagy meló tárcsát és betétet cserélni, a kérdés nem erről szól.
Inkább arról, hogy valaki tud-e ilyen szervizről.

Természetesen, ha nincs közelebb, Pestre is felmegyek, csak első körben közelebb próbálkoztam.
Kellene cím és kb ár, vagy elérhetőség.

"A kérdező kommentje:
A jelenség oka ott van a linkben.
8000 km alatt 2*2 új tárcsa ment tönkre. "
Szóval feltettél egy garnitúra új tárcsát, majd 400 km után dobtad ki, és abban reménykedsz, hogy egy helybeni szabályozástól csoda fog történni?
A te dolgod, hogy mennyit akarsz még féktárcsára költeni, de én már túl estem egy ilyen hibán, és nem a féktárcsákkal volt a gond, és nem is azzal, hogy nem volt letakarítva az agy rendesen.
Ha van ötleted a hibára, az is érdekel.
2-3 ezer km-t mentem az új tárcsákkal, addig hibátlanok voltak.
A küldött linkben pontosan le van írva az a hibajelenség, amit az autóm produkál.
Szóval, jöhetnek a megoldások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!