Mi a véleményetek a napfénytetőről?
Figyelt kérdés
Szeretitek vagy fölösleges extra?2016. jún. 19. 09:57
1/13 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy. Volt olyan autóm amin volt tetőablak, de most olyan van amin nincs.
Sokan azt gondolják ahogy észrevettem hogy az az autó kevesebbet ér amin nincs.
Mint ismerősöm a klíma nélküli 4-es Golffal:
- Minek légkondi de van tetőablak és nézd meg elektromos figyeld hogy megy hátra...
2/13 anonim válasza:
Ezek az új napfénytetök szuperek, tényleg szinte az egész tetö átlátszik. Nekem nagyon tetszenek, de ez csak egy plussz dolog, szerintem nincsen semmi elönye vagy hátránya.
3/13 anonim válasza:
Nekem alapvetően mindegy, de mivel sok értelmét ne mlátom meg mondjuk nem is tetszik, jobb ha nincs. Ellenben klíma nélküli ingyen se kéne kb.
4/13 anonim válasza:
Nagyon vagány vagy 2x, mikor nyáron felhúzod, és akkor gyönyörködsz hogy besüt a nap meg ilyenek. Aztán utána egy évig el is feledkezel róla hogy van, akkor jut eszedbe megint, mikor betöri a jégeső, vagy mikor az illesztésnél beázik...
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
Jó dolog, mert ha dohányzol, mondjuk országúton, vagy autópályán, akkor nem tudod lehúzni az ablakot a zaj miatt, hanem bukóra nyitod a napfénytetőt és a füst felül ki tud szellőzni.
Na meg jól is néz ki.
7/13 anonim válasza:
Van élet nélküle is, persze, de ha van és rendesen működik, nem ázik be, akkor elég jó a hangulatjavító hatása.
8/13 anonim válasza:
dohányozni kocsiban elég igénytelen dolog,alapból a dohányzás is :D
9/13 anonim válasza:
Már miért lenne igénytelen, saját kocsijában az ember azt csinál amit akar. Nem maga alá szrik, hanem cigizik. Hatalmas különbség van a kettő között. Annyira bírom mikor a nemdohányzók jól meg akarják mondani a tutit.
10/13 anonim válasza:
hát aki a büdös füstben akar üldögélni a kocsijában,hát egészségére.Senki nem mondta,hogy ne azt csináljon a saját kocsijában amit akar.Én csak annyit mondtam ,hogy igénytelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!