Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a napfénytet...

Mi a véleményetek a napfénytetőről?

Figyelt kérdés
Szeretitek vagy fölösleges extra?
2016. jún. 19. 09:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen mindegy. Volt olyan autóm amin volt tetőablak, de most olyan van amin nincs.

Sokan azt gondolják ahogy észrevettem hogy az az autó kevesebbet ér amin nincs.

Mint ismerősöm a klíma nélküli 4-es Golffal:

- Minek légkondi de van tetőablak és nézd meg elektromos figyeld hogy megy hátra...

2016. jún. 19. 10:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Ezek az új napfénytetök szuperek, tényleg szinte az egész tetö átlátszik. Nekem nagyon tetszenek, de ez csak egy plussz dolog, szerintem nincsen semmi elönye vagy hátránya.
2016. jún. 19. 10:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem alapvetően mindegy, de mivel sok értelmét ne mlátom meg mondjuk nem is tetszik, jobb ha nincs. Ellenben klíma nélküli ingyen se kéne kb.
2016. jún. 19. 10:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon vagány vagy 2x, mikor nyáron felhúzod, és akkor gyönyörködsz hogy besüt a nap meg ilyenek. Aztán utána egy évig el is feledkezel róla hogy van, akkor jut eszedbe megint, mikor betöri a jégeső, vagy mikor az illesztésnél beázik...
2016. jún. 19. 10:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Van amikor hasznos

[link]

van aki szereti

[link]

és azt hiszi hogy a legmenőbb dolog

[link]

2016. jún. 19. 12:42
 6/13 anonim ***** válasza:

Jó dolog, mert ha dohányzol, mondjuk országúton, vagy autópályán, akkor nem tudod lehúzni az ablakot a zaj miatt, hanem bukóra nyitod a napfénytetőt és a füst felül ki tud szellőzni.

Na meg jól is néz ki.

2016. jún. 19. 13:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Van élet nélküle is, persze, de ha van és rendesen működik, nem ázik be, akkor elég jó a hangulatjavító hatása.
2016. jún. 19. 13:10
 8/13 anonim ***** válasza:
dohányozni kocsiban elég igénytelen dolog,alapból a dohányzás is :D
2016. jún. 19. 14:40
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Már miért lenne igénytelen, saját kocsijában az ember azt csinál amit akar. Nem maga alá szrik, hanem cigizik. Hatalmas különbség van a kettő között. Annyira bírom mikor a nemdohányzók jól meg akarják mondani a tutit.
2016. jún. 19. 16:17
 10/13 anonim ***** válasza:
hát aki a büdös füstben akar üldögélni a kocsijában,hát egészségére.Senki nem mondta,hogy ne azt csináljon a saját kocsijában amit akar.Én csak annyit mondtam ,hogy igénytelen.
2016. jún. 19. 19:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!