Ezeknek a trafipaxosoknak út szélén mekkora a hatóávolságuk?
Az a helyzet, hogy lehet lekaptak. kis vidéki hosszú útszakaszon mentem, kb semmi forgalom nem volt, én meg meghúztam, egy kis szakaszon, 120-al, a km órára néztem aztán fel, és észrevettem hogy úgy 100 méterre ott állnak út szélén és mérnek. de fékeztem, lelassúltam, úgy 50 méterre már 100on voltam.
Kérdés,mekkora a hatótávolságuk ?
A mai modern eszközök simán érzékelnek 2km-nél is!
Használható fényképet csak 100m alatt tudnak csinálni.
Régen ez is kijátszható volt, mert a közelébe kellett lassítani, de ez már a 21. század! Onnantól, hogy érzékel, folyamatosan tolja a memóriába az adatokat. Magyarul folyamatosan fotós míg oda nem érsz.
Ahhj remélem nem kapok semmit. nagy szívás lenne. De amúgy szerintem most ilyenért nem izélnek... ez inkább azokra vonatkozhat akik ész nélkül repesztenek 150 el, most ez, h csak 20 kmel mentem többel.. Mellesleg úgy emlékszem, nagy ívben kanyarodott az út, vagy emelkedős volt talán, Mikor melettük el mentem akkor már 90-el mentem.
Na de még is, mire számithatok, milyen birságra, Ha kapok valamit ?
Na jólvan, majd kiderül. bizom benne hogy nem jön semmi.
Köszönöm a válaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!