Fizetős lett a jófogás! Mi a véleményetek?
A Jófogás fizetőssé tette az autó, motor kategóriát. Anno ingyenesnek beharangozott, reklámozott hirdető portál a legnépszerűbb kategóriáit fizetőssé teszi?! Szerintem ez pofátlanság, ezentúl a kis értékű motorkerékpárokat biztos nem hirdetik meg itt az emberek, de nagyobb baj, szerintem, hogy a sok tudatlan, egyszerű emberek, akik nem értenek a kártyás fizetéshez, megint csak nem fognak itt hirdetni.
Ahogy néztem a motor kategória hirdetései is pár nap alatt a felére csökkentek.
Nektek mi a véleményetek?
hasznaltauto.hu
ez az egyetlen jó magyar oldal, a jofogás egy szar
A jófogás katasztrófális oldal, én is azt vallom mióta az apród (olx) megszűnt azóta a vaterán kívül nincs értelmesen kereshető és szűrhető mindenes hirdetőoldal.
Értem én, hogy az is egy megoldás ha felszámolják a konkuránciát, de ha negyede annyit költenének a weblap működésére mint arra, hogy a hülye lilahajú bábjúkkal orrba szájba reklámozzanak a médiában már lenne egy használható oldal.
A vicces, hogy nem is kéne sokat agyalni, pl megnéznék a vatera keresőrendszerét és kategórianézeteit, azt simán lekoppintva lehetne egy működő modell vagy ott a régi olx mintája!
Szerintem is gusztustalan. Máskor fel akartam hívni az ügyfélszolgálatot, fel se vették, email-re is csak elküldtek egy sablon szöveget.
A Használt autó jó, csak az idősek, akik nem az interneten nőttek fel, csak a jófogást ismerték a tv-ből. Így ők már nem tudják merre hirdessenek, ami számomra nagy szívfájdalom, mert sok jó bizniszt tudtam kötni, a nem pénzéhes urakkal.
Undorító.
Így már nem is használom.
Teljes mértékben fizetős és macerás az egész.
Újra nem lehet meghirdetni a lejárt hirdetésemet csak pénzért, vagy ingyen 180 nap múlva. . . .
Ez miatt sokan nem fogják használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!