Szerintetek lehet?
Határ közelében lakom.
Szlovákiában ugye kötelező a rendszám a segédmotoros kerékpárokon.
Itt ugye magyarországon nem.
Ha átmegyek robogóval így rendszám nélkülűl, a rendőr mit fog szólni, h megállít?
Megbüntet? Vagy h a "H"- betűs jelzést kiragadztom a rendszámtábla helyére, akkor békén hagy? Valaki?
Áljj!
Nem hamisítok semmit! A magyar jármű "H"- jelzéséről beszélek.
Itt meg nem hogy nem kötelező a segédmotor rendszámozása, hanem nem is rendszámozzák.
De köszi a válaszokat!
Ausztria nem szlovákia.
"Nem hamisítok semmit! A magyar jármű "H"- jelzéséről beszélek. "
De igen. Ha akár csak egy pöttyöt is rárajzolsz egy fekete filctollal a rendszámodra vagy bármilyen, akár csak egy rendszámhoz hasonlító valamit felrögzítesz a járművedre az hatósági jelzés hamisítása.
H Betűs matricát tehetsz fel, de NEM LEHET rendszámtábla alakja.
Akkor most úgy veszem, h félreértettél. Én nem mondtam ilyet, h a rendszámtáblát fírkálom össze, vagy ahelyett teszem a H- betűt!!!
Azt írtam, h a rendszámtábla helyére ragasztom a H- betűt. Tudni illik a robogókon is van rendszámtábla rögzítési lehetőség, tartó, nálam pl a hátsó sárvédőre lehet rögzíteni. Ott jól látható az országjelzés a rendőr számára! Ez nem hamisítás.
Azzal meg tidztában vagyok, h Ausztria nem Szlovákia, nem is állítottam. Azt viszont szintén lehet tudni, h EU tagország mindkettő, igaz kúlön törvénykezéssel, de a két ország közös pontja, h mindkettőnél kötelező a segédmotorok rendszámozása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!