Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alkatrésznek vagy simán...

Alkatrésznek vagy simán használt autóként adjam el?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni. Autóm eladó sorba került és nem tudom hogy érné meg jobban eladni . A történet lényege hogy 450 000 ft ért vettem, sajnos tapasztalatlanságom miatt átvágtak, de ez egy más dolog... a lényeg hogy maximum 300 000 ft ot ért. Azóta annyi változott hogy az akkor kifogástalan külső állapotú autót egyik jóakaróm körbehúzta kulcsal elég csúnyán és az összes elem egy csíkban sérült. Műszakilag korának megfelelő állapotban van (16 éves), nem lehajszolt , 180 000 km-t futott, kifogástalan motorral. A külső sérülés nyilván rengeteget levesz az értékéből , kérdésem lényege hogy jönnék ki jobban , ha alkatrésznek adnám el vagy próbáljam meg simán leharcolt külsejű használt autóként eladni . :)
2016. jún. 27. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Alkatrésznek nem tudod eladni törvényesen, illetve beviheted regisztrált bontóba ahol nem adnak érte szinte semmit.

Azt írod 16 éves és szerinted ér 300 ezer forintot.

Hírdesd meg és ad el.

Szerintem elég buta a kérdésed.

2016. jún. 27. 18:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt a történetet én sem értem. Azt irod, 450ezerért vetted, és átvágtak vele. X idő múltán eladó lett 300ezerért, közben elég csúnyán körbe karcolták, amortizálódott. Aztán dicséred az autót - mi volt az átvágás, ha most szerinted a karcolás a probléma csak? Alkatrészként nem tudod eladni, a probléma hogy körbe karcolva egy 16 éves autóért nem könnyű 300ezret kapni, igenis számít a megjelenés. Milyen autóról van szó?
2016. jún. 27. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!