Opel astra G 1.4es benzines 2000 évjáratú, milyen a motorja?
Autópályán utánfutót húztam, talán kb 200 kiló lehetett rajta, 130nál többet nem ment hiába padlóztam le. voltunk 3an meg még a kocsiban is voltak csomagok....
Most meg mikor kisebb emelkedő jön egyszerűen nem úgy gyorsul mint régebben. egyedül voltam.
Nem fogy az olaj meg a víz sem a hűtőből.
A szerelő mikor ment vele azt mondta, hogy nincs semmi baja, húz rendesen.
Meg kopogó hangot lehet hallani előröl valamelyik kerék felől. A toronycsapágyak ki lettek cserélve, valamelyest mérséklődött a hang. Ha ilyen hepehupás az út akkor lehet hallani. kicserélték a keresztstabilizátorokat de ez sem szüntette meg a hangot. Mitől van ez?
A féltengely kicsit mozog a rúd hosszában, nem ettől van az a kotyogó hang?
Meg ha forgatom a kormányt akkor az egyik kerék kicsit remeg.
Utánfutóval 130km/h??? Ha volt ott traffipax, akkor várhatod a csekket. Ugyanis jelentősen túllépted a megengedett 80km/h-t: [link]
Az, hogy egy kis 1.4-es motor ilyen terheléssel, netán ha még a klíma is ment, nem vág hátba ha lenyomod a gázpedált, ne csodáld! Ez ilyen, ennyit tud.
A céges 2008-as 1.4-es 90 lóerős kombi H Astra, ha már ketten ülünk benne, minimális cuccal és jön egy kis emelkedő (nem hegyi szakasz, csak autópálya emelkedővel) ha lepadlózom se történik semmi. Sőt ha lendületet veszít még lassul is ha nem váltok vissza.
Nem száguldozni akarok vele, csak nincs más viszonyítási alapom, mert régebben wartburgunk volt, ahhoz képest elég gyors, apu mikor először jött haza vele, megbüntették, mert gyorsan jött.
Amúgy meg gondoltam, hogy ilyen terhesnél nem fog menni. mert több súlyra kevesebb lóerő jut.
De azt nem tudtam, hogy autópályán utánfutóval, max 80al lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!