Ha a pénz egyáltalán nem számítana, milyen _új_ autó (ka) t vennél?
A kérdés nem veterán / oldtimer kocsikról, hanem ma újonnan megvásárolható típusokról szól.
Gondolatébresztőnek az én garázsom:
Aston Martin Vanquish
Ferrari 488 Spider
Ferrari FF
Lamborghini Huracán Spyder
Mercedes G 63 AMG
Range Rover 5.0
Rolls-Royce Ghost
Egy 5 ajtós Minit. Vagy egy Mini countrymant.
Ha gurul és aranyos akkor nekem tökéletes. Városban furikázáshoz és a heti bevásárláshoz bőven elég lenne.
Nagyjából kb. azokat amiket felsoroltál.
És építtetnék magamnak egy minden luxussal felszerelt hatalmas lakóbuszt/kamiont egy legalább 700 lóerős kamionmotorral és világ körüli útra indulnék.
BMW 760i Xdrive - Volvo XC90 T8 Inscription - Ferrari California T
Újból ennyi nekem már elég lenne, aztán vennék még régebbieket
Mindennapi használatra egy GT Mustangot.
Ezen kivül valami luxus sport autót pl: Lamborghini Huracan.
Akkor valamilyen Teslat a családi kiruccanásokhoz.
Ezen felül mivel imádom a japán gépeket valami Japán legenda gyűjteményt is vásárolnék amiben biztos megtalálhatóak lennének az alábbiak: rx7-fd, Supra mk4, s2k, ae86, skyline r32,33,34, WRX, NSX, Datsun, stb...
Meg esetleg valami újabbak is mint mondjuk a GT-R, új NSX, Wrx sti, LFA ...
Audi S8 szaladgálni ide-oda meg esetleg hosszabb utakra.
Audi R8 spider, mert nagyszerű sportkocsi, meg menő is, mivel cabrió.
Legyen már egy Porsche is az udvaron, mondjuk egy 911 Turbo S.
Egy régebbi offroadra megépített Nissan Patrol.
Audi SQ7, ezzel az új 4 literes dízellel, hogy legyen egy nagyobb autó is, ha ezt-azt haza akarok hurcolni, meg néha egy hajót levontatni a tengerre, ilyesmi, esetleg oldtimer autókat húzogatni vele (azokat még ki kell találjam hogy milyenek legyenek).
Lenne egy Mercedes CLS 500, hogy legyen Merci is az udvaron, meg nagyon-nagyon tetszik ez az autó.
Ááá nem folytatom, a világ összes autóját megvenném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!