Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » OSRAM Night Breaker Laser-t...

OSRAM Night Breaker Laser-t vagy Philips X-treme Vision-t?

Figyelt kérdés

H7-tes, VW Golf 4

Osram Német cég, Philips pedig a legjobban vásárolt égők a világon. De mégis a Night Breaker felirat az égőn tetszik :)

2017. jan. 20. 14:47
1 2
 1/13 Donald J. Trump ***** válasza:
50%

Osram, ha menőzni akarsz, hogy mennyire távolra világítassz, de nem zavar, hogy évente kell izzót cserélned.

Philips, ha beéred egy simán jobb világítással, de az élettartam is fontos.

2017. jan. 20. 14:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Osramot venném. De a halogéntől nem kell csodát várni fényerő/megvilágítás tekintetében.
2017. jan. 20. 14:57
 3/13 Tomcatters ***** válasza:
0%
Leg jobb izzok a GE marka jelzesuek az Osramot es a Philipset is a GE gyartja, Az elso osztalyu izzokra a GE markajelet nyomjak ra A Masod osztalyba sorolt izzokra a tobbit , es ez biztos ,mert faterom a GE nel muvezeto, o mondta, hogy toluk rendelik :D Persze a masod osztalyba sorolt izzok 90%a esztetikai hibas csak de bele szaladhatsz minosegi hibaba is amit a GE markajelzesubol kiszurnek
2017. jan. 20. 15:06
 4/13 anonim ***** válasza:

GE +90%.

Nappali fény van az autóm előtt.

2017. jan. 20. 15:11
 5/13 A kérdező kommentje:
Csak ez a 2 van nálunk és nem akarok postát is fizetni :D Ezekből akkor?
2017. jan. 20. 15:21
 6/13 Tomcatters ***** válasza:
0%
Bocsanat, javitanam az elso kommentemet, fateromnal erdeklodtem ,rosszul emlekeztem. GE a sajat izzoira esztetikailag, es minosegi hibaktol mentesre nyomja ra ezek az elso osztalyuak. Osram csakis az esztetikai hibasakat veszimeg minosegileg Ge..... illetve a philips es a boschba lehet talalni 90%esztetikaihiba es elszortan minosegileg hibasakat :D Harmad osztalyba sorolt izzok amik biztos minosegi hibasak ,azt az oroszoknak es a kinaiaknak adjak el, ugy hogy Osram ajanlom
2017. jan. 20. 15:37
 7/13 A kérdező kommentje:
Minőség nem annyira fontos, 1 lámpám most pont nem ég, ezért vagyok itt, a másik pedig néha le a földre, néha meg fel Afrikába világít.. Talán kiakadt, de most nem ez a lényeg, ezt még ma megcsinálom :)
2017. jan. 20. 16:32
 8/13 Tomcatters ***** válasza:
Azt viszont mindenfelekeppen bekell allitani,de inkabb javitani ,mert ott eltort valami, ha igy szabadon mozog .. nem szabadna ... nem jo ha fel le mozog, se neked, se a szembejovőnek ...
2017. jan. 20. 16:44
 9/13 anonim ***** válasza:
A Nightbreaker nekem sem bírt egy évet sem, a GE Megalight pedig vagy 3 éve hibátlan.
2017. jan. 20. 17:22
 10/13 anonim ***** válasza:

A segédreflektorban nekem is H7-es GE MEgalight Ultra 120% van már 5év/120.000km elteltével.

A mellette lévő xenonban egy D2S foglalatú Osram Xenarc Cool Blue Intense teljesít szolgálatot. Igaz ez csak 2 éve (45-50.000km) van bent, de nincs vele bajom.

Én továbbra is az Osramot venném, de olyan óriási különbség nem lehet közöttük. Ha fél nap elteltével sem sikerült eldönteni, vedd azt, amelyik olcsóbb!

2017. jan. 20. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!