Osram, ha menőzni akarsz, hogy mennyire távolra világítassz, de nem zavar, hogy évente kell izzót cserélned.
Philips, ha beéred egy simán jobb világítással, de az élettartam is fontos.
2017. jan. 20. 14:54
2/13 anonim válasza:
Osramot venném. De a halogéntől nem kell csodát várni fényerő/megvilágítás tekintetében.
2017. jan. 20. 14:57
3/13 Tomcatters válasza:
Leg jobb izzok a GE marka jelzesuek az Osramot es a Philipset is a GE gyartja, Az elso osztalyu izzokra a GE markajelet nyomjak ra A Masod osztalyba sorolt izzokra a tobbit , es ez biztos ,mert faterom a GE nel muvezeto, o mondta, hogy toluk rendelik :D Persze a masod osztalyba sorolt izzok 90%a esztetikai hibas csak de bele szaladhatsz minosegi hibaba is amit a GE markajelzesubol kiszurnek
2017. jan. 20. 15:06
4/13 anonim válasza:
GE +90%.
Nappali fény van az autóm előtt.
2017. jan. 20. 15:11
5/13 A kérdező kommentje:
Csak ez a 2 van nálunk és nem akarok postát is fizetni :D Ezekből akkor?
2017. jan. 20. 15:21
6/13 Tomcatters válasza:
Bocsanat, javitanam az elso kommentemet, fateromnal erdeklodtem ,rosszul emlekeztem. GE a sajat izzoira esztetikailag, es minosegi hibaktol mentesre nyomja ra ezek az elso osztalyuak. Osram csakis az esztetikai hibasakat veszimeg minosegileg Ge..... illetve a philips es a boschba lehet talalni 90%esztetikaihiba es elszortan minosegileg hibasakat :D Harmad osztalyba sorolt izzok amik biztos minosegi hibasak ,azt az oroszoknak es a kinaiaknak adjak el, ugy hogy Osram ajanlom
2017. jan. 20. 15:37
7/13 A kérdező kommentje:
Minőség nem annyira fontos, 1 lámpám most pont nem ég, ezért vagyok itt, a másik pedig néha le a földre, néha meg fel Afrikába világít.. Talán kiakadt, de most nem ez a lényeg, ezt még ma megcsinálom :)
2017. jan. 20. 16:32
8/13 Tomcatters válasza:
Azt viszont mindenfelekeppen bekell allitani,de inkabb javitani ,mert ott eltort valami, ha igy szabadon mozog .. nem szabadna ... nem jo ha fel le mozog, se neked, se a szembejovőnek ...
2017. jan. 20. 16:44
9/13 anonim válasza:
A Nightbreaker nekem sem bírt egy évet sem, a GE Megalight pedig vagy 3 éve hibátlan.
2017. jan. 20. 17:22
10/13 anonim válasza:
A segédreflektorban nekem is H7-es GE MEgalight Ultra 120% van már 5év/120.000km elteltével.
A mellette lévő xenonban egy D2S foglalatú Osram Xenarc Cool Blue Intense teljesít szolgálatot. Igaz ez csak 2 éve (45-50.000km) van bent, de nincs vele bajom.
Én továbbra is az Osramot venném, de olyan óriási különbség nem lehet közöttük. Ha fél nap elteltével sem sikerült eldönteni, vedd azt, amelyik olcsóbb!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!