Összegyűjtöttem 18 büntetőpontot. Mit tehetek most?
Hello
18 éves korom óta van jogosítványom, most 28 éves vagyok. Kőbánya alsón a putriban lakom, ahol a rendőrök folyamatosan köröznek. Munkám szerint futár vagyok és sokszor szállítok itt ki kaját. Az elmúlt 3 hónapban 18 pontot gyűjtöttem össze abból, hogy nem volt bekötve a biztonságiövem. Próbálok odafigyelni, de van úgy, hogy két cím egy háztömbnyire van egymástól és a kettő között bizony nem kötöm be magam. 2 alkalom kívételével mindig ugyanaz a rendőr büntetett meg. Ma még viccesen hozzá is tette, hogy így el fogom veszíteni a jogsimat, de itthon összeszámoltam a pontjaimat, és jogilag már el is veszítettem.. Mit tehetek most? El fogják venni? Most születik gyerekem, el akarok innen költözni, ha elveszik a jogsim elveszítem a munkám, a csekkeket is szomorúan fizetem be, mert most nem erre szánnám a pénzem, TUDOM, akkor kössem be magam, hibáztam. Ha tudtok, kérlek segitsetek. Mit tehetek most?
3 pont/ alkalom
így jártál
Vidd be az okmányirodába a jogsid és add le
Köszi utolsó, ez legalább támpont. Szívesen megyek az utánképzésre, eddig nem tudtam, hogy létezik, már ezért is hasznos volt a hozzászólasod. Alkalmassági vizsgát nem rég tettem, munkahelyemen évente kötelező. Egyetlen szabályt nem tartok be, nem szabályokat. Az 5-ször ugyanott (egyébként parkolás közben) levillogó rendőr régi haragosom. Köszönöm válaszodat
Egyébként 3 hibapontom 30 nap múlva evülne el
A második hozzászóló az nem én vagyok :)igen 74% ő is
#harmadik voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!