Gyorsan feltöltődik az akku ez nem hiba?
Lidl-ben vásároltam a napokban egy spéci Ultimte Speed akku töltőt, mert a hidegben nem indított a kocsi aksija.
Rátettem a töltőre ami kijelezte, hogy az akku 77%-os. Kb. egy óra alatt normál módban feltöltötte 100-ra. Egy este állt a kocsiban, majd reggel be is indult. Mentem vele vagy 7 kilométert majd leálltam, de délután már nem indult. Kivettem az aksit, de megint kb. fél óra alatt feltöltötte 100-ra a töltő. Mi lehet a gond a gk. generátora biztos jó, mert nem ebben kocsimban merült le az aksi. Nem a töltővel lehet gond, hogy pár perc alatt azt jelzi, hogy teljesen fel van töltve és már nem is enged tölteni???
Azért tölti fel 100%-ra, mert rossz az akku, és a kapacitása már töredéke az eredetinek.
Persze van rá esély, hogy a töltő (is) rossz, de először arról kéne meggyőződni, hogy az akku jó-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!