Járdán sétálva egy max 12 éves kukirin rolleres már többször majdnem elütött és még ő szidja anyámat. Gondolkoztam a rendörségen de ők se kapnának semmit mivel még nincs meg 14 éves. (Volt bicikli út is de mégis a járdán száguldott végig.)
Ha kiszórsz kavicsot és pofára esik és baja lesz , akkor is téged abajgatnak.
Nincs erre jó megoldás sajnos.
jún. 20. 20:02
5/9 anonim válasza:
Véletlen lökd meg.
jún. 21. 07:02
6/9 anonim válasza:
Nyugodtan eléléphetsz véletlenül, a járdán nem kell nagy sebességgel haladó járműre számítanod, sem az irányjelzési szándékodat jelezned, sem meggyőződnöd arról, hogy biztonságosan oda tudsz-e lépni egy kirakathoz.
Ha eközben véletlenül fizikai kontaktusra kerül sor, például megijedsz a váratlanul felbukkanó, nagy sebességgel feléd robogó járműtől és reflexből magad elé emeled a kezed, hát ez bizony benne van a pakliban.
jún. 21. 09:11
7/9 Morzsi007 válasza:
Az ilyen hülyegyerekek miatt szigorítanak meg utálják meg a rollereseket. 1 hónapja vettem egyet én is leginkább munkába járásra. Napi 2x5km távot megyek vele. Máshova nem is használom. Átlagban 30 km/h-val haladok vele, ha nem jön autó mögöttem, akkor néha gyorsabban, de ha megakarnak előzni, lassítok 20-25-re, hogy minél hamarabb és kényelmesen elmenjen mellettem. Viszont az autósokra is figyelni kell, mert nem egyszer volt, hogy kijöttek elém, pedig csak 20-25-tel mentem. Szóval az emberekben kialakul a roller utálat és még le us nézik. Persze vannak, akik gyökér módon közlekednek vele.
jún. 22. 13:33
8/9 anonim válasza:
ahogy többen is irják. teljesen véletlen ki lehet lépni elé vagy mikor melletted van lökni egyet rajta. mikor lejön a pofájáról a bőr esés közben majd elgondolkozik a kis szaros, ha neki áll fentebb akkor még fel is jelentheted mert a járdán elütött, majd még szóban is inzultált. Nem szeretem az ilyen megoldásokat mert alattomos dolog, de van mikor ez van. Vagy egyszerően elkapod a kezét, lerántod és a seggébe dugod a roller nyelét
jún. 22. 20:58
9/9 anonim válasza:
Egy ismerősöm mesélte, hogy még jó 15 évvel ezelőtt biciklivel jaszkarizott egy hülyegyerek előttük a járdán, nagy sebességgel szlalomozva a gyalogosok, gyerekek között.
Na ez az ismerősöm ezt úgy oldotta meg anno, hogy kölcsönkért egy babakocsit, belepakolt pár téglát, szépen letakarta, mert éppen ilyen kedve volt - és addig tologatta a háztömb körül, míg véletlenül pont egy arra száguldozó biciklis - hogy, hogy nem - úgy átesett rajta, hogy az útszéli szemeteskukában találták meg két fogát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!