A véda fix sebességmérő traffipax nézi a biztonsági öv használatát éjszaka? Kapott már valaki büntetést miatta? Sokmindent lehet olvasni a neten. De konkrétan nézi e biztonsági övet az nem egyértelmű.

válasza:

válasza:A múltkor a helyi fb csoportban nyígott valaki, hogy kapott csekket a véda alatt ezért. Igaz, az nappal volt.
De mivel van a védákban infravilágítás, ezért valószínűleg éjszaka is simán képes rá.
Nem egyszerűbb bekötni azt a retkes övet?

válasza:

válasza:Facebook-on megy a sírás rivas ezerrel emiatt 😅😅😅
Sokáig nem nézte a VEDA, vagy nem volt rá képes, nem tudom.
Viszont most már élesítették és a sok hülye biztonságiövtagadó most kapja a büntetést rendesen.
És igen, éjjeli felvételek is vannak.

válasza:

válasza:#7
Mert tele a világ Darvin díjas kreténekkel.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sajnos bárkivel előfordulhat az, hogy egy balesetben vétlenként szerepel, akármilyen jól vagy óvatosan vezet. Úgy tudom, hogy ilyen esetben, ha a vétlen jármű vezetője sérül, akkor a bíróság a sérülés mértékének függvényében hoz ítéletet, illetve a büntetés mértéke...
Mi az elfogadott?? Messziről látták? Kamera látta?? vagy megállított, és amikor benézett a kocsiba?
Az autóm hátsó ülésein nagyon mélyen vannak a biztonsági öv becsatolói. Nehéz beletalálni mert olyan mélyen vannak.Ez az adapter szerintem sokat segítene, feljebb lennének.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!