Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Veszélyes villamosok budapesten?

Veszélyes villamosok budapesten?

Figyelt kérdés
szerintetek melyik járat/járatok azok amelyeken sok a furcsa arc es/vagy ijeszto lepusztult helyeken megy at? nemreg koltoztem budapesten es nem vagyok kepben. ( a “villamos nem veszelyes max atmegy rajtad” es hasonlo viccektol kimeljetek, nyilvan valo h nem a villamos fizikai biztonsagarol beszelek

2023. márc. 29. 17:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

8

igen ok is emberek de nem is ezert fel toluk sok ember hanem mert kozismert hogy az ilyen helyen lako kissebbsegek nagy resze agressziv es bajkereso

2023. márc. 30. 18:20
 12/15 anonim ***** válasza:

1-es villamos Puskás-Népliget közötti szakasza, ami rosszabb színvonalú környékeken megy keresztül, a többi része nem vészes.

4-6 villamoson is elég furcsa alakok fordulnak meg, de általában nem szoktak konfrontálódni az utazókkal, inkabb a saját "fajtájukkal" kiabálnak, veszekednek. Ott inkább a tolvajoktól kell jobban tartani, mert a nagy tömegben könnyen ellophatják valamilyen értékedet. Éppen ezért ott nem is nagyon szoktam elővenni a telefont, mert sok olyan példa volt, hogy kikapták valaki kezéből, mielőtt az ajtó csukódott volna.

24-es villamos elég gázos az utazóközönség szempontjából, kifejezetten sok rajta a drogos, alkesz, kötekedő, csöves típusba tartozó állampolgár, szóval ha lehetőséged van rá ezt a vonalat inkább került.

2023. márc. 30. 19:39
 13/15 A kérdező kommentje:

12-es

van valami szemelyes tapasztalatod egy erdekes esetrol amit ezeken lattal? elmeselhetned ha van, erdekelnek az ilyenek.

2023. márc. 30. 21:35
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Szerencsére különösebb atrocitás sosem ért, azonkívül hogy beszóltak, de sok beállt, büdös, csöves szerzetbe futottam már bele.
2023. márc. 30. 23:29
 15/15 gungasam ***** válasza:
Ha villamos veszályes volna, akkor ráírnák, hogy csak egészséges felnőtt ember használhatja , az is csak megfelelő képzés birtokában. De láthatjuk , ogy mindenféle visszamaradott meg ütődött meg vén trottli és totál részeg meg narkós és múmia is utazhat villamoson.
2023. júl. 11. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!