Reggel álltam a buszváróban, jött is a busz, de nem állt meg. Tehetek valami jogi lépést?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem állt meg, még csak le sem lassított. Ezért csak későbbi busszal tudtam menni, és emiatt elkéstem a munkahelyemről. Tehetek valami jogi lépést a volán ellen???2014. máj. 12. 18:29
1/5 anonim válasza:
A kérdező nem téved, mert én is tapasztaltam hasonlót. Sőt, már olyat is hogy leszállási szándékunkat jeleztük a buszon, de az nem állt meg, nem engedte leszállni a két utast.
2/5 anonim válasza:
Volánt felhívni és kiverni a balhét. De ezt inkább reggel kellett volna. Ha bérleted van, még akár a taxit is kifizettetik a sofőrrel.
3/5 waland válasza:
Egyszer engem is továbbutaztatott a busz, némiképp mérges voltam. Egy alkalommal pedig sikeresen otthagyott este 10 után a világ végén, pont úgy, mint a kérdezőt. Panaszt lehet tenni, kap utána a sofőr némi ejnye-bejnyét, esetleg ha nem ez volt neki a hónapban az első, akkor megvonják a havi bónuszát, de jobb attól neked nem lesz.
4/5 anonim válasza:
Ha túl sokan vannak a buszon nem kell megállnia. Általában küldenek egy másik buszt, de azt ki várja meg?
5/5 anonim válasza:
Utolsó rosszul tudod, akkor is meg kell állnia, és közölnie kell a sofőrnek hogy tele a busz, nem fér fel, következő busz, esetleg pótlóbusz mikor várható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!