Hogyan jutok el legegyszerűbben a Határ úttól az Egressy térre (Zuglóba)?
Figyelt kérdés
Próbáltam rákeresni mindenféle útvonaltervezőben, de nem kaptam túl átlátható választ, valaki megtenné, hogy elmondja szájbarágósan? Mert pl olyat is láttam hogy ha népligettől lemegyek a Puskás Ferenc Stadionig ott be tudok sétálni az Egressy térre, ott merre?2014. máj. 15. 10:27
1/3 anonim válasza:
Puskástól gyalog fél óra, van egyszerűbb is.
Határ úttól metróval elmész az Ecseri útig, ott fölszállsz a 3-as villamosra, és az Egressyn rak le. Csak félúton síneket fektetnek így pótlóbusz van egy szakaszon Kőbánya-Alsótól az Örsig.
2/3 anonim válasza:
Az M3-as metróval menj Újpest-Központ felé a Deák Ferenc térig, majd M2 metróval Örs vezér tere felé a Puskás F. Stadionig. A hátsó, Ifjúság útja felőli kijáratot használd, itt tudsz a 77-es trolira felszállni, ami az Egressy téren is megáll.
3/3 10 deka farhát válasza:
De miért trolival? Ha bemegy metróval az Örs vezér teréig, ott a 3-as vagy 62-es villamos, ami szintén megáll az Egressy téren (Örstől 4 megálló). A 77-es troli még kóborol egy kicsit a Stadionok környékén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!