Ha a Krétába Tanítás nélküli munkanap van be tudnak íni hiányzónak?
Nekem szerdára az van beírva a kréta-ba hogy "Tanítás nélküli munkanap" van mert diáknap lesz, viszont én nem akarok bemenni.
Ha nem vagyok ott és egy tanár észreveszi akkor be tud írni hiányzónak?

válasza:

válasza:

válasza:Bemész, majd egy félóra mulva titokban hazaszöksz
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Mennyi magit kell kb készíteni egy nap? Pakolást is ők végzik?
Egyszerűen nincs ennyi szabadsága az embernek. Hogy lehetne ezt megoldani, jár(t) valaki hasonló cipőben?
10 oldal kell. Nem tudom miből írjak 10 oldalt abból hogy fénymásoltam és iratokat rendezgettem. Irodai titkárnak tanulok. Légyszi írjatok pár "feladatot" amit beleírhatnék.
Nagyob röviden a helyzetem: Két félévet (egy évet) voltam ELTE anglisztikán, viszont szinte garantált hogy szeptemberre vagy az év végére a családommal ki fogok költözni Amerikába (Visával mindennel, ez nem megy hasamra csapós döntés). Mivel előbb említett Visa mellett...
Idén érettségizem médiából és nagyon szeretném, hogy a projekt részre jó pontokat kapjak.A forgatókönyv és a munkanaplő elkeszítéséhez kellene néhány tanács. Mi az aminek benne kell lennie, mire kell odafigyelni? A forgatókönyvet pontosan hogyan kell csinálni? ...
10 naptàri napon vagy munkanapon belül? Sikerült a kèrt összeget megkapni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!