Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha a Krétába Tanítás nélküli...

Ha a Krétába Tanítás nélküli munkanap van be tudnak íni hiányzónak?

Figyelt kérdés

Nekem szerdára az van beírva a kréta-ba hogy "Tanítás nélküli munkanap" van mert diáknap lesz, viszont én nem akarok bemenni.

Ha nem vagyok ott és egy tanár észreveszi akkor be tud írni hiányzónak?

2023. ápr. 3. 21:45
 1/4 A kérdező kommentje:
9.-es vagyok és csak sportok lesznek meg ilyesmik tehát semmi extra és ha be is mennék semmit nem csinálnék ezért nem akarok bemenni.
2023. ápr. 3. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Igen, beírja a hiányzást. A munkanap neked nem mond semmit?
2023. ápr. 3. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Kötelező bemenni, általában hamarabb lehet hazajönni.
2023. ápr. 3. 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Bemész, majd egy félóra mulva titokban hazaszöksz

ennyi

2023. ápr. 4. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan telik egy gyógyszerész munkanapja?

Mennyi magit kell kb készíteni egy nap? Pakolást is ők végzik?

Károli jogász szak - levelező munkarend. A Felvi szerint hetente péntek- szombati napokon van az oktatás. Munka mellett a szombati nap nem lenne...

Egyszerűen nincs ennyi szabadsága az embernek. Hogy lehetne ezt megoldani, jár(t) valaki hasonló cipőben?

Mit írjak munkanaplóba?

10 oldal kell. Nem tudom miből írjak 10 oldalt abból hogy fénymásoltam és iratokat rendezgettem. Irodai titkárnak tanulok. Légyszi írjatok pár "feladatot" amit beleírhatnék.

SOS! Nem tudom teljesíteni a félévente 150 munkanapot, esetleg ki tudom helyette fizetni a féléveimet?

Nagyob röviden a helyzetem: Két félévet (egy évet) voltam ELTE anglisztikán, viszont szinte garantált hogy szeptemberre vagy az év végére a családommal ki fogok költözni Amerikába (Visával mindennel, ez nem megy hasamra csapós döntés). Mivel előbb említett Visa mellett...

Akik már érettségiztek mozgóképkultúra és médiaismeretből vagy van róla valamilyen információjuk tudnának tippeket adni?

Idén érettségizem médiából és nagyon szeretném, hogy a projekt részre jó pontokat kapjak.A forgatókönyv és a munkanaplő elkeszítéséhez kellene néhány tanács. Mi az aminek benne kell lennie, mire kell odafigyelni? A forgatókönyvet pontosan hogyan kell csinálni? ...

Van, aki megkapta már a babavàró hitelt?

10 naptàri napon vagy munkanapon belül? Sikerült a kèrt összeget megkapni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!