Mennyi időnek kell eltelni két, munkaügyi központ által támogatott tanfolyam között?

válasza:Második választ köszönöm.
Elsőnek: nem arra kell várni, hogy "majd behívnak", hanem rendszeresen figyelni az induló tanfolyamokat és rögtön személyesen kell bemenni jelentkezni, akkor nem mondják, hogy már X-szeres a túljelentkezés. Keresztlányom is így jutott be 1 hét alatt! Amíg otthon ülve várta a csodát (értesítést), addig nem történt semmi, csak hitegették mikor érdeklődött.
Kapcsolódó kérdések:
Ismerősöm mondta, hogy van egy olyan lehetőség, hogy be kell menni a munkaügyi központba, kérvényezni kell, hogy szakmát tanulhassak, és állítólag amíg csinálom a tanfolyamot, addig havonta kapom a minimálbért + bérletet. Ő azt mondta, hogy ő is csinálta már ezt. Hol...
Bérügyintéző tanfolyamra jelentkeztem, amit a munkaügyi központ szervez, és kedden mennem kell felvételizni. Milyen jellegű felvételir számíthatok? Milyen jellegű kérdések lehetnek? (írásbeli és szóbeli is lesz) Van valakinek tapasztalate ilyen felvételivel...
Azért kérdezem mert én jártam egy ruházati eladói tanfolyamra,és még az augusztusi pénzemet nem kaptam meg.És sajnos nemtudok sehol reklamálni!Ilyenkor mit tudok csinálni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!