Milyen a nemzetközi gazdálkodás szak?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Gazdálkodási és menedzsment alapszakot végeztem el 3 évvel ezelőtt BME-n és most nemzetközi gazdálkodás mesterszakra jelentkeztem Metropolitan egyetemre. Jelenleg kb havi 150 órát dolgozok, viszont nagyon rugalmas a munkaidő, így bele tudna férni a mesterszak is....
Úgy alapvetően mennyire nehéz, milyen tárgyakat kell a szakon tanulni, végzés után nagyjából mennyi a fizetés stb.
A kérdéses szakba vágnék bele ősszel (ELTE vagy BME), egy M1-es MacBook Air társaságában (és egy iPaddel). A kérdésem elsősorban azokhoz szól, akik rendelkeznek tapasztalattal a nemzetközi gazdálkodás szakon. :) Vannak olyan tényezők (programok, vagy feladatok),...
A nemzetközi gazdálkodás szak érdekelne leginkább, mivel arra jelentkeztem. Csak még a sorrendben nem vagyok teljesen biztos, így érdekelne nektek mik a tapasztalataitok és véleményetek.
Reggeles műszakban dolgozom, fél 6 tól fél 9ig, hétfő-péntek. Az egyetemen a 10-től kezdődő órákon tudnék csak jelen lenni. A szabadságaimat azokra az esetekre tartogatnám, amikor vizsga van vagy valami miatt nagyon muszály lenne bemenni. Mennyire kivitelezhető az elképzelésem? Vágjak így bele?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!