Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek és tapasztal...

Mi a véleményetek és tapasztalatotok Kecskeméten a Pannon oktatási központról? Jól fel készítenek? Segítőkészek?

Figyelt kérdés
Szeretnék le érettségizni, sok félét találtam, de számomra ez van közelben és jónak is tűnik. Estin szeretném majd le rakni, munka mellett. Kell valamit fizetni érte? vagy, ha jól láttam akkor díjmentes? Válaszotokat előre is köszönöm!

jún. 27. 04:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

A 4 féléves levelező természettudomány–környezettan tanár szak iránt érdeklődöm, és szeretnék tapasztalatokat, véleményeket kérni, főleg a Pannon...

Hogyan szervezik a levelező oktatást (milyen gyakoriak a konzultációk, inkább hétvégi vagy online alkalmak vannak), milyenek az oktatók és a tantárgyak, illetve összességében mennyire vagytok elégedettek a képzéssel?Külön kérdésem lenne, hogy a megszerzett képesítéssel...

Pannon Egyetem golyatabor tapasztalatok?

Sziasztok! Iden megyek Pannon Egyetemre, mar jelentkeztem golyataborba is. Tudnatok irni az elozo taborokrol tapasztalatokat? Vannak szivatasok? Jo buli szokott lenni a tabor? Mindenre kivancsi vagyok

Veszprém, Pannon Egyetem Központi kollégiumról vélemények, tapasztalatok?

Akár a hallgatói életről, a szobák felszereltségéről,egyéb tudnivalókról, minden információt szívesen fogadok.

Pannon Kincstár, Gyógy- és sportmasszőr OKJ képzés vélemények, tapasztalatok?

Aki ott végzett vagy jelenleg oda jár vagy ismer ilyet. Gyógy és Sport masszőr képzésről van szó. Vélemény, tapasztalat érdekelne.

Milyen a siófoki Pannon Oktatási Központ esti gimnáziuma? (Vélemények, tapasztalatok)

ziasztok! Jövőre tervezek beiratkozni a siófoki Pannon Oktatási Központba, esti gimnáziumi képzésre. Mielőtt véglegesen döntök, szeretnék minél több véleményt meghallgatni olyanoktól, akik ide járnak vagy ide jártak. A következők érdekelnének: Mennyire...

Mik eddig a tapasztalatok a Pannon Egyetem pszichológia szakáról?

Tudom, hogy viszonylag új a képzés, és még senki se végezte el, de érdekelne, hogy akik oda járnak, azoknak milyen tapasztalatai vannak.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!