Mi a véleményetek és tapasztalatotok Kecskeméten a Pannon oktatási központról? Jól fel készítenek? Segítőkészek?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan szervezik a levelező oktatást (milyen gyakoriak a konzultációk, inkább hétvégi vagy online alkalmak vannak), milyenek az oktatók és a tantárgyak, illetve összességében mennyire vagytok elégedettek a képzéssel?Külön kérdésem lenne, hogy a megszerzett képesítéssel...
Sziasztok! Iden megyek Pannon Egyetemre, mar jelentkeztem golyataborba is. Tudnatok irni az elozo taborokrol tapasztalatokat? Vannak szivatasok? Jo buli szokott lenni a tabor? Mindenre kivancsi vagyok
Akár a hallgatói életről, a szobák felszereltségéről,egyéb tudnivalókról, minden információt szívesen fogadok.
Aki ott végzett vagy jelenleg oda jár vagy ismer ilyet. Gyógy és Sport masszőr képzésről van szó. Vélemény, tapasztalat érdekelne.
ziasztok! Jövőre tervezek beiratkozni a siófoki Pannon Oktatási Központba, esti gimnáziumi képzésre. Mielőtt véglegesen döntök, szeretnék minél több véleményt meghallgatni olyanoktól, akik ide járnak vagy ide jártak. A következők érdekelnének: Mennyire...
Tudom, hogy viszonylag új a képzés, és még senki se végezte el, de érdekelne, hogy akik oda járnak, azoknak milyen tapasztalatai vannak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!