Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem látható egyenlőre...

Miért nem látható egyenlőre hogy "ketyeg" visszafele a főiskola befejezését követő hazai munkaviszony kötelezettségem?

Figyelt kérdés
2026.01.31.-én befejeztem az államilag finanszírozott főiskolai (Bsc) tanulmányaim sikeresen (2022 szeptemberében kezdtem, 7 félév, semmi csúszás ,minden elsőre meglett). Ezért 1050 nap hazai munkavállalási kötelezettségem keletkezett. 2026.01.06. óta munkaviszonyban dolgozom (tehát kb 180 napnak már meg kéne lenni). Beléptem az ügyfélkapumra ahol ez látható (0 napot ír). Lehet hogy a 2026-os évet csak 2027 májusától az adóbevallástól számolják majd ki. ill ekkor töltik fel úgy hogy én is lássam?
ma 19:19
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A szó, amit keresnél, az az EGYELÖRE - N nélkül!
ma 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Nem tudok dolgozni. Mentesült már itt valaki a munkaviszony-fenntartási kötelezettsége alól fősuli/egyetem után?

12 félévet vettem igénybe állami támogatással felsőoktatásban. 2 évet tanárin töltöttem, aztán átmentem alapképzésre (2 év), utána mesterre (2 év), az utóbbi kettőt el is végezve. De eközben beteg voltam, és mostanra sem vagyok olyan szinten, hogy dolgozzak. Próbáltam...

BKV-nál villamosvezető képzés után van munkaviszony kötlezettség és ha igen mennyi, hány év?

Mivel a képzés ideje alatt is adnak fizetést, így gondolom, hogy valamennyi időt kell náluk dolgozni, de erről sehol nem találok infót. Előre is köszönöm a válaszokat!

Mi a teendő olyan esetben, ha az álláskeresési járadékot megigényeltem, el is küldtem emailben az új munkaszerződésem, azonban napokkal később...

Kiegészítés: leadtam a munkaszerződéssel egyben a fennmaradó összeg 80%-nak az egy összegben való kifizetésére az igényem. Ennek tükrében releváns a kérdés.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!