Meddig alkalmazhatnak egy nem pedagógiai végzettségű személyt egy köznevelési intézményben?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tehát, most okjn vagyok, mert nem vettek fel egyetemre, és úgy voltam vele hogy ohh hát akkor 2 évet lehuzok itt és kapok 34 pluszpontot. Nos.. utálom az egészet, minden szempontból, és inkább jövő szeptembertől járnék egyetemre. De ugye most fogok kapni...
20 éves vagyok, szakközépiskolában technikumon végzős diák, el szeretnék helyezkedni egy szervízben ha elvégzem az iskolát. A vírus miatti iskola szünet miatt lehet e engem alkalmazni főállásban, 8 órás munkaidőben, most iskolaidőben?
Alsó tagozatos gyerekem egy iskolatársával szaktanárit kapott. Mindkettőjük az e naplóba kapra tehát mások által is hozzáférhető helyen. Mindkét beírás tele volt helyesírási hibákkal. Nos én csalódottságomban ezt közzétettem az osztályfórumon és kiirtam a...
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék,hogy egy iPad +ceruza kombó, ki tud váltani egy füzetet/könyvet? Lényegesen egyszerűbb,hogy mindíg minden ott van az embernél. Főként az a része érdekelne,hogy a ceruzával mennyire lehet rá jegyzetelni?Szóval láttam az Apple...
Tervezem, hogy óvodapedagógus leszek. Amennyiben tanulmányaimat megkezdem az óvoda alkalmazhat e óvónőként? (kisgyermeknevelo - gondozó okj végzettségem van)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!