Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szeretnék érdeklődni, hogy...

Szeretnék érdeklődni, hogy volt-e már valaki Pénzügyi - számviteli ügyintézői tanfolyam felvételijén? 7 hónapos OKJ-s képzés Munkaügyi által támogatott. Kíváncsi lennék mi lesz a felvételin?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 10:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan OKJ-s képzés Pesten (esti tanfolyam), ami 24 év felett ingyenes?

Elsősorban a lakberendezés és a pénzügy-számvitel érdekel.

Az OKJ képzésekre is február 15-ig kellett jelentkezni?

Van olyan képzés, tanfolyam, ahová még lehet?

Fotográfiai tanfolyam/képzés Tatabánya környékén?

Érdekelne, hogy 16 évesen Komárom-Esztergom megyében vagy legalábbis Tatabányáról aránylag könnyű megközelítéssel hol tudom valamilyen fényképészeti tanfolyamot elvégezni?

Van bármilyen mód arra (tanfolyam, valamilyen képzés), hogy pszichológiát tanulhassak? Sajna az egyetemek 400 fölötti ponthatáraikkal nálam kizárva....

Magántanuló voltam az utsó 2 évben a gimiben és ezáltal sajna gyengék lettek az évvégi jegyek..... :( Elég szemétség,hogy a fizetős is magas pontszámú a pszichológia szakokon,pedig még az ELTE majdnem 300 ezer forintját is kifizettem volna... :(

Fotográfus tanfolyam, képzés első évének mennyi kb. az összköltsége? (Budapesten)

Ezalatt értem a tanfolyam árát, valamint a felszerelések (gép, stb.) költségeit is. Milyen felszereléseket kell megvenni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!