Számotokra melyik a legkedvezőbb diákszövetkezet?

válasza:Hogy a kérdésre válaszoljak, velem a Fürge Diáknál mindig korrektek voltak.
De úgy tudom, csak nappalisok végezhetnek diákmunkát.
Kapcsolódó kérdések:
Most érettségiztem, és ugye feltétel a Fürgediáknál is pl. h nappalis félévem legyen, ez még annak számít? Lehet nem vesznek fel egyetemre..:( Csak úgy lehet jelentkezni a munkára, ha jelentkezem az oldalon?De egyébként ezt is megtettem, de a munka augusztustól van...
Egyszerűen nem értem, hogy gondolják ezt.Hétköznaponként van a munkaidő, diákok részére, mégis nappali tagozatos iskolalátogatásit kérnek..
Most megyek 8.-ba és nemigen tudom hova felvételizzem, hova menjek tovább stb. Műszaki dolgok érdekelnek: Mérnök, Repülőgép ill. autó szerelő,Esetleg villanyszerelő, Szaközzépbe mennék: 16. kerből könnyen megköelithető, és jó suli legyen ha lehet. MO-n melyik lenne...
Ha bármennyinél lehetek regisztrálva (mondjuk: eu-diák, rebusz, melodiák...) akkor ha néha egyik miatt lemondom a másikat akkor legközelebb azért felhívnak vagy valami, ha ezt meg is mondom, hogy: majd, mert most más ajánlat jött, nem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!