Mennyi többletpont jár (master képzés) gyermekgondozásért? Az mindegy, hogy 1 vagy 2 gyerek?
Attól is függ, hogy milyen mesterképzésre jelentkezel, de pár pontot lehet kapni érte. Az mindegy, hogy egy vagy két gyerek, a többletpontot azért kapod, hogy beküldöd az igazolást arról, hogy GYES-en , GYED-en stb vagy.
Gyermekgondozásért járó többletpontra való jogosultságot fizetés nélküli szabadság esetén a munkáltató által kiadott, gyermekgondozási segély (GYES), gyermekgondozási díj (GYED), gyermeknevelési támogatás (GYET) és terhességi-gyermekágyi segély (TGYÁS) esetén a támogatást folyósító szerv (munkáltató, Országos Egészségbiztosítási Pénztár kirendeltségei, Magyar Államkincstár kirendeltségei) által kiállított igazolással vagy határozattal kell igazolni.
Köszi!
Azt tudom,hogymegkaptam a többletpontot,csak hogy megvolt a felvételi,ki akartam számolni a pontjaimat!
Azért köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!