Mit jelent a nappali és éjszakai tagozatos hallgatói jogviszony?
Éjszakai tagozat nincs, nappali van, esti és levelezö.
A nappali olyan, mint a rendes iskola, naponta órák, néha dolgozatok meg vizsgák.
Esti: hetente néhány este vannak órák, nem minden nap, ugyanúgy idönként dolgozatok meg vizsgák.
Levelezö: havonta egyszer 2-3 napos elöadások, az elözö havi témákból dolgozatok, félév végén vizsgák.
Az esti meg levelezö munka melletti képzési forma.
Értem, és ha én szeretnék elvállalni egy diákmunkát, ahol a követelményekben szerepel a nappali tagozatos hallgatói jogviszony, de a munka reggel kezdődik, akkor azt hogyan tudnám elvégezni? (17 éves vagyok)
Minden más követelménynek, elvárásnak megfelelek, kivéve a munka időpontjának. Ezt nem értem.
"Értem, és ha én szeretnék elvállalni egy diákmunkát, ahol a követelményekben szerepel a nappali tagozatos hallgatói jogviszony, de a munka reggel kezdődik, akkor azt hogyan tudnám elvégezni? (17 éves vagyok) "
- Valószínűleg olyan egyetemistáknak szól, akik nincsenek bent minden nap, és lehet, hogy éppen akkor ráérnek reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!