Ti ezt hogy oldanátok meg? (feladat lent)
Téma:
Mi határoz meg engem?
Világunkban egyre erősödik az olyan személyiségkép alakítási gyakorlat, ahol a valamihez vagy valakihez való hasonulás szinte elvárás. Ilyenkor a csak ránk jellemző személyiségjegyek keveredni látszanak a különféle külső mintákkal. Eredendő sokszínűségünk gyakran uniformizálódik, egyénfüggő, hogy milyen mértékben. A hasonulás sokszor a konkrét csoporthoz, közösséghez tartozás okán, máskor csak ennek vágya miatt történik. Az egalizálódás megnyilvánulhat külső megjelenésünkben, szokásainkban és gondolkodásunkban is. Problémát jelenthet az önazonosság kérdése is, nem biztos, hogy a külvilág értékítélete egybeesik a magunkról alkotott képpel.
Feladat
A feladat megoldásánál arra kell törekedni, hogy minél informatívabb, árnyaltabb, személyes fotográfiai kép készüljön a megjelölt tematika mentén. Természetesen különböző típusú helyzet vagy különböző megközelítési mód bemutatása is lehetséges a megengedett terjedelmen belül.
Olyan önálló képeket, képpárokat vagy sorozatokat várunk, amelyek a megadott témát kreatív és egyéni látásmódban dolgozzák fel, a fotográfiai eszközök speciális karakterét és lehetőségeit kihasználva.
szia sikerült bekerülni a mome-ra? én most fogok jelentkezni de az idei évi téma se valami jó szerintem, téma H2O
üdv Tomi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!