Menni idő alatt szerezted meg a jogosítványt (első órától a befejezésig)? Hányszor buktál és mentél újravizsgázni vizsgázni? Mennyi idő alatt vezetted le a 30 órát?
2-3 hónap, kismotoron buktam 1x rutinon, autón buktam 1x forgalmin, 125ös motoron buktam 1x kreszen, korlátlan motoron buktam 1x forgalmin.
Egyik se sikerült elsőre, pedig alapvetően elvezetek bármit, amibe benzin kell :] Ez már csak ilyen.
A forgalmin egyszer buktam meg, a többi sikerült elsőre.
Nálam elég sok idő volt, míg meglett a 30 óra, összesen 35 órát vezettem. Az első rutin órától a forgalmi vizsgáig azt hiszem, hogy 8 hónap telt el. De ennek meg is vannak az okai..
Egyrészt volt egy majdnem 3 hónapos szünet, akkor tönkrement az oktatóm autója.
Másrészt én egy héten maximum egy-két órát vezettem, de leginkább csak egyet. Minél tovább akartam húzni a dolgot, mert nagyon bírtam az oktatóm fejét, jól éreztem vele magam nagyon, és hát volt is köztünk valami :)
Kb 2-3 hónap, a KRESZ-t nyár végén tettem le, a jogsim decemberben lett meg.
3x buktam rutinon és forgalmin is ami elég gáz, még ha az egyik rutinon olyan miatt buktam ami miatt az előttem lévő nem :D Akkoriban még izgulós voltam és dekoncentrált, maga az autó vezetése jól ment és megy azóta is.
Én most végeztem február végén, október elején kezdtem, szóval 5 hónap volt kb. Egyszer buktam kresszből, egyszer forgalomból, és összesen ( a forgalmi bukás miatt is kellett plusz órákat vennem) kb 36, 37 alkalom alatt vezettem le a kötelező 580 km-ert.
viszont én heti 2-szer, a vége felé inkább heti 3-szor jártam vezetni.
Ferbuár 21-én kezdtem a KRESZ oktatást és Április 14-én volt a forgalmi vizsgám, picit kevesebb mint 2 hónap.
Bár én intenzív tanfolyamot csináltam, a KRESZ 8 nap alatt lett lezavarva, vezetni pedig mentem mindennap és a 10 órától napi 2 órát vezettem minimum, ja és 40 óra kellett hogy meglegyen az 580 km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!