Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy ment a matek érettségi?

Hogy ment a matek érettségi?

Figyelt kérdés
Nagyon szurkoltam minden érettségizőnek! Remélem jól ment.

2014. máj. 6. 19:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Én emelt szinten voltam, ahogy néztem az eduline cikkét, ők azt írták, milyen könnyű volt. Hát, szerintem sokkal nehezebb volt az elmúlt éveknél, de azért megoldottam valahogy. :)Remélem megvan 90 körül, nagyon-nagyon szeretném.
2014. máj. 6. 20:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy jól ment:)
2014. máj. 6. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Drukkolunk, hogy jó legyen
2014. máj. 6. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:
nem tudjátok, mikor lesz eredmény?
2014. máj. 7. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekünk jún. 3-án lesz, szerintem nektek is.

Nekem nehéz volt a matek, stabil 4es voltam mindig, de most 3ast fogok kapni :( és sajnos csak pár pont lesz a 4esig

2014. máj. 7. 12:30
 6/9 anonim ***** válasza:
mármint a hivatalos eredmény, vagy amikor bemehetsz megnézni? még ne add fel, lehet, hogy sikerült a 4-es :)
2014. máj. 7. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is pocsék lett! Mindig 4-es körül voltam matekból, de most talán 25-26pontom lesz..lénye, hogy meglegyen!

A második rész iszonyat nehéz volt..

2014. máj. 7. 14:13
 8/9 DuplaKV ***** válasza:
Én matek szakon voltam, és most kellett egy emelt szintű a szakváltáshoz. Rohadt nehéznek éreztem. Talán azért, mert egy ideje teljesen más természetű feladatokkal foglalkoztam.
2014. máj. 8. 17:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, én is arra gondoltam az jún. 3-án lesz! :)
2014. máj. 13. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!