Hova jelenthetem, hogy a iskola ahova járok nem felel meg? (Részletek lent)
Koszt önkormányzatnál.
Pofont rendőrségnél.
Hogy valaki elég jó tanár-e, az elég relatív, főleg a diákok szemszögéből, azzal inkább ne akarj foglalkozni.
Higiénés viszonyokat a Járási Népegészségügyi Szakigazgatási Szervnek kell jelezni, vagy a járási Élelmiszer-biztonsági Hivatalnak. Egyszerűen a levelet a járási hivatalnak címzed, majd ők eljárnak az ügyben.
Pofont bizonyítani is kell ám, ezen gondolkozz el, illetve kérdezed mag hogy aki látta hajlandó e tanúsítani, mert akkor az meg rendőrségi feljelentés lesz.
Az hogy a tanár nem jó..Megyei Kormányhivatal..Oktatási Osztályára jelezheted..(oktatási osztály járási szinten nincs a kormányhivatalban tudtommal)
Szerintem első körben érdemes lenne az SZMK-nak jelezni a problémákat, ők talán hatékonyabban tudják képviselni az érdekeiteket. A "rosszak a tanárok" megítélése nehéz ügy, nagyon szubjektív. A pofont pedig tényleg bizonyítani kell. A higiénés viszonyok orvoslása talán a legegyszerűbb eset, és elég fontos is lenne megoldani. Szerintem kezdjétek ezzel.
Kérlek, írd meg legalább privátban, melyik település.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!