Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hova jelenthetem, hogy a...

Mr.ember kérdése:

Hova jelenthetem, hogy a iskola ahova járok nem felel meg? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Én egy Békés Megyében egy nagyobb faluban járok altalános iskolába, de ez az iskola nem jó. A konyhát nem takarítják megfelelöen, a poharak piszkosak, az egyik gyereknek zsebkendö volt a levesében, a wc-t sem takarítják normálisan. Ezt az ÁNTSZ-nek kell jelenteni? Vagy hova? Meg a tanárok is rosszak, egyszer az osztálytársan 3 nagy pofont kapott a tanártól. Az Angol tanár meg olyan "pocsékul" tanít, tudom, hogy az Angol kiejtés néha nehéz, de ha nem tudja kimondani a szavakat akkor ne legyen Angol tanár. Ezt a tanáros dolgot hova jelenthetem? Nem akarok másik iskolába járni, csak azt szeretném, hogy megjavuljon.
2014. máj. 7. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Koszt önkormányzatnál.

Pofont rendőrségnél.

Hogy valaki elég jó tanár-e, az elég relatív, főleg a diákok szemszögéből, azzal inkább ne akarj foglalkozni.

2014. máj. 7. 10:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Békéscsabai vagyok,melyik suli? :D
2014. máj. 7. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Higiénés viszonyokat a Járási Népegészségügyi Szakigazgatási Szervnek kell jelezni, vagy a járási Élelmiszer-biztonsági Hivatalnak. Egyszerűen a levelet a járási hivatalnak címzed, majd ők eljárnak az ügyben.

Pofont bizonyítani is kell ám, ezen gondolkozz el, illetve kérdezed mag hogy aki látta hajlandó e tanúsítani, mert akkor az meg rendőrségi feljelentés lesz.

Az hogy a tanár nem jó..Megyei Kormányhivatal..Oktatási Osztályára jelezheted..(oktatási osztály járási szinten nincs a kormányhivatalban tudtommal)

2014. máj. 7. 10:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen, a tanár nem jó! %100 tudom, mert több évig laktunk Angliában, de ez most mindegy. Azt pedig nem nagyon szeretném meg mondani, hogy melyik iskola, de Orosháza környékén, de nem Orosházán.
2014. máj. 7. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem első körben érdemes lenne az SZMK-nak jelezni a problémákat, ők talán hatékonyabban tudják képviselni az érdekeiteket. A "rosszak a tanárok" megítélése nehéz ügy, nagyon szubjektív. A pofont pedig tényleg bizonyítani kell. A higiénés viszonyok orvoslása talán a legegyszerűbb eset, és elég fontos is lenne megoldani. Szerintem kezdjétek ezzel.

Kérlek, írd meg legalább privátban, melyik település.

2014. máj. 7. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdeztem,hátha az én sulimról van szó,itt Hepatitis járvány volt...
2014. máj. 7. 11:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez a település: Gádoros
2014. máj. 7. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!