Miért kell kémiát tanulni?
Miert tanitanak irodalmat es tortenelmet? Sokkal kevesebb hasznuk van.
Kell mert innen mesz utana tovabb es valakinek szukseges. Ha neked nem akkor tok mindegy a jegy lehetsz 2es. Ha nem birsz 2es lenni akkor annyit is érsz.
Szerintem a történelemnek és irodalomnak sem fontos tudni, azonban történelem nélkül nem lenne egy nép olyan összetató. Nézz meg bennünket: magyarok vagyunk, ma csak töredéke annak a középeurópai országnak, mint Nagymagyarország. Nemzeti ünnepen együtt ünnepel bel és külföldi magyar, összetart, külhoni testvértelepülések stb. Történelem nélkül ilyen nem lenne. És most nézd meg Szlovákiát: A Tátra területét leszámítva, majdnem minden kastély/vár (mármint az, amit nem romboltak le) magyar. És a szlovák turizmus leginkább ezekre koncentrál.
Az meg engem nem érdekel, hogy miből áll a víz vagy a levegő. Van,volt és lesz. Azmeg, hogy suliban a tanár mondja, hogy mit kéne ezen dolgok védelméért, suli után mégsem védi a környezetet. Luxus kocsival jár ide minden nap, ami biztos hogy káros. Ha ő teheti, akkor én is szennyezem, majd veszek egy kocsit, és telefüstölöm a légkört. Az meg kicsit sem érdekel, hogy mi miből van.
Es laborokra nincs szukseg. A kemiaoktatas rengeteg neves feltalalot adott a vilagnak akik egy csomo gygogyszert kifejlesztettek es le se tudnam irni hanyfelekepp konnyitettek meg a dolgunkat.
Mig a tori es az irodalom? Azok bolcseszeket adtak akik semmihez se ertenek de be tudtal magolni valamit es erre buszkek. Ha mar nincs tenyleges tudasuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!