Biológia emelt vélemény a feladatokról?
Szerintem elég korrekt volt, nehezebbre szállítottam, bár ez a vesés számolós feladat eléggé szemét volt :D
Meg most néztem, hogy a napraforgót is elbasztam, mert azt néztem hogy azon a képen szárölelő levele van. De gondolom akkor az csészelevél lehetett vagy mittomén, mert most látom, hogy a napraforgó kétszikű :D
Egyetértek, nagyon sok beugratós feladat volt erről a feladatlapomon az tanuskodik, hogy kb. 2-3 szor át lett húzva egy két megoldás és helyére írva a lehetséges másik :D
Viszont a vesés tényleg nehéz volt. A glecseres is az volt, de ott most néztem a javitókulcsban hogy nagyon nagy intervallumba elfogadták (tehát aki mint pl én ujjal mérte le annak sem lesz hibás elvileg)
Igen, ennek nagyon örülök :D sőt lepontoztam magam és 84 pont jött ki :DDD
egyébként úgy gondolom, hogy hibás volt az a kromoszóma-kép, én vagyok vak, vagy ti is XX 23. kromoszómát láttatok??? Meg a Barr-testről nem is kérdezhetnének (a vizsgakövetelményben nincs benne). Illetve a grafikonról azt egyáltalán nem lehet leolvasni (birkás), hogy elsivatagosodik legeltetés hatására a környezet, viszont azt igen, hogy a birkatenyésztők több juhot tarthatnak egy bizonyos egyedsűrűség eléréséig... úgyhogy ezeket nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!