Jelentkezzek közép szintű földrajz fakultációra, ha emeltezni szeretnék?
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 19:11
1/3 A kérdező kommentje:
Az iskolánkban csak középszintű felkészítés van, de én mindenképen emeltezni szeretnék.
Arra gondoltam, hogy esetleg felkészülhetnék magán tanárral.
2014. máj. 15. 19:15
3/3 anonim válasza:
Ha van időd rá, érdemes jelentkezni, valami újat így is tanulhatsz. Viszont a magántanár még jobb lenne. Én angolból emelteztem. Nem jelentkeztem fakultációra, mert sokan második nyelvként választották csak és azt mondták, az a csoport nem lesz elég erős emelt szintű felkészüléshez. Inkább elmentem külön tanárhoz. Viszont németből jelentkeztem fakultációra. Kevesen voltunk, és mind csak középszintűre készültünk, de időközben nyelvvizsgáznom kellett. Akkor elmentem külön tanárhoz is, de nem hagytam ott a német faktot, nekem a kettő együtt segített. Végül 93% lett a nyelvvizsgám, úgy hogy a német nekem csak 2. idegen nyelv az angol után. Szerintem ha van időd és pénzed, csináld mind a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!