Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Dékáni méltányossági kérelem...

Dékáni méltányossági kérelem - tárgyújrafelvétel, hogy zajlik?

Figyelt kérdés
3x vettem fel egy tárgyat, és már csak egy lehetőség van vizsgázni. Ha nem sikerül, hogyan működik a dékáni méltányossági? Milyen indokokat szoktak elfogadni és ez hány vizsgalehetőséget jelent? A köv. félévben lehet belőle vizsgázni? A to-nk elég gyatra, érdekel, nektek milyen a tapasztalatotok, de persze őket is megkérdezem majd, ha aktuális lesz.
2015. jan. 27. 11:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Dékáni méltányossági kérelemhez milyen indokot célszerű adni?

Biológia szakos hallgató vagyok és matekból 3-szorra se mentem át. Dékáni méltányossági kérelmet adok be,hogy elmehessek még egyszer utoljára vizsgázni,de nyomós indok kéne hozzá. Azt mondták valami orvosi kell,de pontosan mi lenne megfelelő? Sebészit elfogadnak? Vagy valami pszichés indokot?

Milyen indoklást érdemes csatolni egy dékányi méltányossági kérelemhez?

A 4 féléves kreditátlagom nem érte el a követelményt ezért most méltányossági kérelmet kell benyújtanom a tanulmányaim folytatásához. Általában mivel szokás indokolni ilyen esetben?

Dékáni méltányossági kérelmet milyen formában kell leadni?

nem lett meg a 30 kredit 2 félév alatt... Óbudai Egyetemen

Milyen indokokat sorakoztassak fel a méltányossági kérelembe, ha nem kaptam kollégiumot?

A helyzet az, hogy nem kaptam kollégiumi elhelyezést (egyetem). Nem volt elég nekik, hogy 4 fő él kb 91.000 forintból (édesapám munkanélküli, és van egy kiskorú testvérem), és 142 km-re lakom az egyetemtől, ahova csak 2 óránként jár vonat, és majdnem 2 óra az út. Ezért...

Milyen indoklást érdemes csatolni egy dékáni méltányossági kérelemhez?

A 4 féléves kreditátlagom nem érte el a követelményt ezért most méltányossági kérelmet kell benyújtanom a tanulmányaim folytatásához. Általában mivel szokás indokolni ilyen esetben?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!