Dékáni méltányossági kérelem - tárgyújrafelvétel, hogy zajlik?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Biológia szakos hallgató vagyok és matekból 3-szorra se mentem át. Dékáni méltányossági kérelmet adok be,hogy elmehessek még egyszer utoljára vizsgázni,de nyomós indok kéne hozzá. Azt mondták valami orvosi kell,de pontosan mi lenne megfelelő? Sebészit elfogadnak? Vagy valami pszichés indokot?
A 4 féléves kreditátlagom nem érte el a követelményt ezért most méltányossági kérelmet kell benyújtanom a tanulmányaim folytatásához. Általában mivel szokás indokolni ilyen esetben?
nem lett meg a 30 kredit 2 félév alatt... Óbudai Egyetemen
A helyzet az, hogy nem kaptam kollégiumi elhelyezést (egyetem). Nem volt elég nekik, hogy 4 fő él kb 91.000 forintból (édesapám munkanélküli, és van egy kiskorú testvérem), és 142 km-re lakom az egyetemtől, ahova csak 2 óránként jár vonat, és majdnem 2 óra az út. Ezért...
A 4 féléves kreditátlagom nem érte el a követelményt ezért most méltányossági kérelmet kell benyújtanom a tanulmányaim folytatásához. Általában mivel szokás indokolni ilyen esetben?
Valaki volt már ilyen helyzetben? Mik a tapasztalatok, el szokták fogadni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!