7. -dik osztályba készülök. Azt mondják az 5. dik és a 7. dik a legnehezebb. Nővéreim pedig nem nagyon foglalkoztak a tanulással így tőlük nem nagyon sokat tudtam meg a 7. dik osztályról? Többi lent
Az igaz hogy tényleg nagyon kemény lesz a 7. Osztály?Nem vagyok annyira jó tanuló bár most is csak 2 hármasom lett a többi 4es 5ös.Ugye bejönnek a tantárgyak kémia,biológia,fizika,földrajz.A kémiára és a fizikára azt mondják a szüleim is (diplomával)hogy nagyon nehéz és félek attól hogy esetleg megbukok.Tapasztalataitok?
12/L
Egyáltalán nem nehéz egyik se, különösképp kiemelve a kémiát, ami pláne nem.. Az egész abszolút logikus, színes és egyszerű. Mellé kívánok persze egy jó tanárt, aki megszerettetheti. :)
Ezek a tantárgyak - főleg a kémia - segítik a komplex megértést a természettudományok terén. Amúgy a 7. osztályos anyagba még csak ismerkedtek velük nagyon (főleg kémiával, fizikával, amiket kiemeltél) szóval meglehet csinálni lazán az 5-öst. A többi 2 már inkább tanulósabb, én nekem bioszra mindig szánni kellett kis időt, míg a többi jött magától.. de ez egyéntől és beállítottságtól függ - kinek melyik fekszik jobban.
ÉS jól mondja #3-as, ha valamit nem értesz, akkor rögtön kérdezz! Sok diáknak nagy hibája a nem kérdezés és érdektelenség.. így ergó átbukdácsolnak 2-essel és jön a pofára esés a középiskolában, hogy a tudása belőlük nem túl nagy.
De a legfontosabb az; hogy légy nyitott a tantárgyak felé, esetleg keress majd utána néha-néha az anyagoknak, mert erre szükség lehet. Ha meg valami érdekel, akkor mélyedj el benne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!