Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A jogi asszisztens felsőfokú...

A jogi asszisztens felsőfokú szakképzés jó választás?

Figyelt kérdés

Debreceni Egyetem >

-Aki elvégezte ezt a szakképzést talált állást ??

-Milyen tantárgyak vannak?

-Minden érdekelne aki ilyen szakot végzet..

- A képzés befejeztével milyen továbbtanulási lehetőségek vannak?

- Mi a véleményetek az egyetemről?

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.

2018. júl. 6. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem felesleges egy kepzes. Egy ugyvedi irodaban minden olyan feladatot vagy gyakornokok vagy bojtarok latnak el, amit egy ilyen kepzesen tanitanak.
2018. júl. 7. 08:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint csak az időmet vesztegetem.
2018. júl. 7. 08:44
 3/4 anonim ***** válasza:
67%

Helló! Nekem pénteken volt a diplomaosztóm, most végeztem el a jogi asszisztens képzést, igaz a SZE-n, Győrben.

Találtam állást még a gyakorlat alatt, egy ügyvédi irodában. De folytatom a tanulmányaimat igazságügyi igazgatás szakon, hogy diplomát is szerezzek, ne csak oklevelet. A képzés után egyébként jogász-ra is lehet menni, akit komolyabban érdekel a jog.

Aki tanul, annak nem felesleges semmi. És ne hallgass olyanokra, akik leszólják ezt a képzést, nekik valószínűleg csak ÁLOM marad, hogy ebben tanulhatnak/élhetnek/dolgozhatnak.

2018. júl. 8. 13:07
 4/4 anonim ***** válasza:
22%
Dik forever kavefozes az ügyvéd uraknak cucc. What a dream
2018. júl. 23. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Farmakológus szakasszisztens, vagy egyéb biológiához kapcsolódó felsőfokú szakképzés indul valahol Budapesten?

Már megnéztem az ELTE oldalán, ahol régebben indítottak, de erre az évre nem találtam, hogy indítanának. Nem tudom máshol van-e rá lehetőség ilyet, vagy ehhez hasonló felsőfokú szakot tanulni 2016-tól.

Jogi asszisztens felsőoktatási szakképzés vagy pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ?

Melyik érne többet? Melyikkel lehet jobban elhelyezkedni? Egyetem, fősulira nincs lehetőség!

NAV-hoz jogi asszisztens felsőoktatási szakképzés után el lehet helyezkedni?

Ezen kívül mik azok az alap, vagy felsőoktatási szakképzések, amelyekkel el lehet a NAV-nál helyezkedni. A beosztás? Illetve rendfokozatom lesz ezekkel a végzettségekkel, vagy csak ügyintéző leszek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!