(SŰRGŐS) Milyen regényben szerepelt a 12 pont?

válasza:Csak nem az Irinyi által megfogalmazott 12 pontra gondolsz, amit a Nemzeti Múzeum előtt felolvastak 1845. március 15-én?
Ezen kívül még az úttörőknek volt 12 pontjuk.

válasza:1845 :) na kivancsi vagyok Freud mi a f...t hozna ki ebbol az elvetesbol.
Amugy a 12 pont ugy tudom szerepel Jókai Mór: "Az én életem regénye" cimu muveben.
Kapcsolódó kérdések:
Atque ego Syracusanis dixi: Illud ipsum est, quod quaesitum venimus. Íi purgávérunt locum, et ad sepulcrum accésimus. Apparébat epigramma. Ita nobilissima Graeciae cívitas, qoundam véro doctissima sui cívis monumentum ígnórávit, et ab homine Rómánó didicit. Az netes...
Legyen az ABC hegyesszögű háromszögben az A-ból induló magasság talp pontja T, a háromszög köré írt kör középpontja O és sugara R. Bizonyítsa be, hogy ha az AT szakasz hossza R, akkor az OT szakasz merőleges az A-ból induló szögfelezőre.
4. Az f függvény milyen intervallumon csökkenő? (Csak az intervallum végpontjait írjuk le , mint pl. "-2 4")Ezt nem tudom megoldani:S Pedig már mindent próbáltam:S
15 10 25 13 10 12 ___*___-__×____-___+___ 10 18 10 12 15 45 18 25 (10 12 15) ___+___-___+____×____ 15 75 (15 16 45)
Valaki tudna nekem segíteni, hogy ezt HOGYAN kell kiszámolni? Tehát: Van 50kg 15 fokos vizünk. (A víz fahője 4,2kJ/kgC) Ezzel 15000kJ hőt (Q) közlünk. Hány fokra emelkedik a víz hőmérséklete? Még egyszer: nem a végeredményre vagyok kíváncsi, hanem hogy HOGYAN kell kiszámolni, mert ötletem sincs.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!