Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » A cukrokkal és fehérjékkel...

Kádár Kataaa kérdése:

A cukrokkal és fehérjékkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mi a szerepe a tápanyagoknak az élő szervezetek működésében?

Miből jönnek létre a zsírok és az olajok?, Mi a közös nevük?

Milyen karbonsavak alkotják főként a zsírokat?

Milyen karbonsavak alkotják főként az olajokat?

Mi a zsírok és olajok előfordulása?

Miből és hogyan képződnek a szénhidrátok a természetben, a folyamat neve? jelölése?

MI a hasonlóság, és mi a különbség a keményítő és cellulóz között?

Régebben a tejfölt liszt hozzáadásával sűrítették, hamisították. A hamisított tejfölt jóddal mutatták ki, hogyan?

Milyen cukor mennyisége adja a vércukorszint értékét?

Milyen módon jutnak a megfelelő fehérjékhez az élőlények? a növények, az állatok, és az ember?

Milyen fehérjéket nevezünk?

teljes értékű fehérjének?

nem teljes értékű fehérjének?

pl: teljes értékű fehérjének.


2012. máj. 31. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:
ez mihez kell ?
2012. jún. 2. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
kémia-biosz házi dogához
2012. jún. 2. 13:39

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!