Gyermekrajz elemzés. Hogy kéne elemzeni?
Pedagógiát tanulok szakközépbe,járunk gyakorlatra is,a szünet elötti házit csinálom épp hétfőre.
Utolsó gyakorlaton kellett kiválasztani egy kisgyereket h rajzoljon nekünk vkit,és arról kell elemzést irni.
Akit én választottam a gyerek a családját rajzolta le,ugy h a kisgyerek van középen és neki van legnagyobb a feje a rajzon. A tesoinak szüleinek mind kisebb a feje,de körülötte állnak.
Olyasmin akarok elindulni h szereti a családját,de én központú mibel magának rajzolt nagy fejet. Ez jó?
csak kék filccel van rajzolva :D
2 oldalt kéne összerizsáznom minimum
Szerintem ez annyiban nem jó megközelítés, hogy minden kisgyerek énközpontú. Ez teljesen természetes.
Ha a testük arányai megfelelőek, akkor én nem vonnék le ilyen következtetéseket.
Fogják egymás kezét? Mosolyognak? Színesek?
"Utolsó gyakorlaton kellett kiválasztani egy kisgyereket h rajzoljon nekünk vkit,és arról kell elemzést irni."
Én már láttam közelről pedagógust! Égnek áll a hajam és összeszorul a szívem! Te ne menj gyerekek közelébe, ne tanítsd őket semmire! Az első mondatodban öt helyesírási hiba van! Milyen jogon fogod elvárni, hogy bármiből kiemelkedőt nyújtsanak? Hogyan fogod megállapítani, hogy hibázott! Ha ilyenek lesznek a "nemzet napszámosai", akkor milyen lesz a nemzet?!
Azt is leírhatod, hogy miért csak kék filccel rajzolt. Gondolom volt előtte egy csomó színes.
Mennyire figyelt a részletekre?
Mondtam én vhol h pedagogus akarok lenni? :D sztem nem... vmelyik kérdező egy kérdésbe tul sokat lát bele ugy látszik...
Azt mondta azt hiszem a kisgyerek mikor kérdeztem h miért nem szinezi ki,meg miért csak azzal rajzl h mert szereti ezt a szint olyan szép. 4 éves a gyerek,ezek amolyan pálcika emberek,azt is onnan tudom h kikicsoda h mondat én meg akkor felé irtam. nincs szájuk meg semmi csak a gyereknek nagy kerek feje meg pálcika teste keze lába,a családtagoknak meg kis kerek feje. csak körbe állnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!