Az érettségi elnöknek meglehet mondani a véleményünket róla, mikor már átadta a bizonyítványt?
Annyira nem bizarr, vannak olyan emberek akik másra vetítik ki a saját keserűségüket.
Amúgy az igaz, hogy írásbelire a vizsga elnök nem nagyon jár be, és nem áll le trécselni.
Igen, igazatok van, felügyelő tanár, ebben teljesen igazatok van. Minden órában más jött be, aki beszólt az már a magyaron is bent volt, ott is bunkó volt-igaz nem velem-de nem csak az a lényeg hogy velem, hanem a többiekkel is.
Így viselkedni? Azért mert ő elvált és rossz az élete miért rajtam tölti le?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Nem jelzem senkinek sem, nem akarok balhét, főleg, hogy szerintem nekem és a többieknek is jól sikerültek idáig a vizsgák, nem akarok senkivel sem kiszúrni, a felügyelő tanárral sem. Csak azt szeretném, hogy azért tapasztalja meg, hogy milyen érzés beégetni a másikat amúgy is egy stresszhelyzetben.
Nem a saját iskolánkból volt. Minden órában más jött be, volt, amikor a tanárunk jött be (pl ma a földrajz,tesitanár volt bent) és egy másik akkor felügyelő, akit nem ismertünk, nem a mi iskolánkból volt.
Amúgy kb 10-12 fő idegen volt az iskolában, más osztálynál is volt bent idegen.
Mondtam, hogy eltévesztettem, nem elnök hanem felügyelő tanár.
Nem tudom, miért kötözködsz, nem kell elhinned, de hidd el, attól, hogy Te nem így gondolod, attól még vannak ilyen emberek is.
Nekem a mostani tanáraim baromi jó fejek, nem is gondoltam volna, hogy egyszer megfogom szeretni a tanulást. A volt suliban nagyon rossz volt a tanítás.
Szóval ezt csak példának említettem meg, hogy nehogy azt hidd, hogy ha te nem tapasztaltad meg, attól nem is léteznek ilyenek.
És sajnos a nők mindig szemetebbek, minta férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!