Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Az érettségi elnöknek meglehet...

Az érettségi elnöknek meglehet mondani a véleményünket róla, mikor már átadta a bizonyítványt?

Figyelt kérdés
Úgy értem, amikor már lement a szóbeli és ott állunk már, le vannak nyomtatva már csak ki kell osztani? Ugye akkor ő már nem bírálhatja felül, nincs olyan, hogy áthúzom?
2014. máj. 8. 20:54
1 2 3
 11/24 LiEli ***** válasza:
100%

Annyira nem bizarr, vannak olyan emberek akik másra vetítik ki a saját keserűségüket.

Amúgy az igaz, hogy írásbelire a vizsga elnök nem nagyon jár be, és nem áll le trécselni.

2014. máj. 8. 21:38
 12/24 A kérdező kommentje:

Igen, igazatok van, felügyelő tanár, ebben teljesen igazatok van. Minden órában más jött be, aki beszólt az már a magyaron is bent volt, ott is bunkó volt-igaz nem velem-de nem csak az a lényeg hogy velem, hanem a többiekkel is.

Így viselkedni? Azért mert ő elvált és rossz az élete miért rajtam tölti le?

2014. máj. 8. 21:41
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt viszont jelezzétek az igazgatónak, könnyen lehet következménye rá nézve.
2014. máj. 8. 21:45
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat!

Nem jelzem senkinek sem, nem akarok balhét, főleg, hogy szerintem nekem és a többieknek is jól sikerültek idáig a vizsgák, nem akarok senkivel sem kiszúrni, a felügyelő tanárral sem. Csak azt szeretném, hogy azért tapasztalja meg, hogy milyen érzés beégetni a másikat amúgy is egy stresszhelyzetben.

2014. máj. 8. 21:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
De most akkor honnan vetted, hogy ez az érettségi elnök volt és hogy jöttél rá hirtelen, hogy mégsem? Sose láttad még ezt a tanárt az iskolában?
2014. máj. 8. 22:01
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem a mi iskolánkból volt.
2014. máj. 8. 22:17
 17/24 anonim ***** válasza:
44%
Sötét az ügy! A felügyelő tanár a középszintű érettségin a saját iskolátokból van.
2014. máj. 8. 22:27
 18/24 A kérdező kommentje:

Nem a saját iskolánkból volt. Minden órában más jött be, volt, amikor a tanárunk jött be (pl ma a földrajz,tesitanár volt bent) és egy másik akkor felügyelő, akit nem ismertünk, nem a mi iskolánkból volt.

Amúgy kb 10-12 fő idegen volt az iskolában, más osztálynál is volt bent idegen.

2014. máj. 8. 22:38
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szóval honnan vetted, hogy ő volt az elnök? Egyébként egy felügyelő tanár nem ismerteti a családi állapotát.
2014. máj. 8. 22:58
 20/24 A kérdező kommentje:

Mondtam, hogy eltévesztettem, nem elnök hanem felügyelő tanár.

Nem tudom, miért kötözködsz, nem kell elhinned, de hidd el, attól, hogy Te nem így gondolod, attól még vannak ilyen emberek is.

Nekem a mostani tanáraim baromi jó fejek, nem is gondoltam volna, hogy egyszer megfogom szeretni a tanulást. A volt suliban nagyon rossz volt a tanítás.

Szóval ezt csak példának említettem meg, hogy nehogy azt hidd, hogy ha te nem tapasztaltad meg, attól nem is léteznek ilyenek.

És sajnos a nők mindig szemetebbek, minta férfiak.

2014. máj. 9. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!